linneajosefin

EN HÄNDELSERIK VECKA

Wow vad hela denna veckan och helgen har gått fort! 
Jag spenderade några dagar i Stockholm, och snacka om vilken tuuuur vi hade med vädret. Strålande sol och otrolig värme! Har sedan spenderat hela helgen med väldigt fina och saknade vänner. Blev givetvis en sväng till landskrona karnevalen både i fredags och i lördags, det är ju trots allt tradition. Älskar faktiskt karnevalen, av just den anledningen att man träffar alla personer som man inte har träffat på flera år. 
Nu laddar jag upp för en ny vecka och massa nya spännande saker!

 

KÄRLEK FÖR ÖGONEN

Mina senaste kap till sminksamlingen. Dessa godingar kommer från Kiko cosmetics och inhandlades alla 3 på rean för 118 kronor. 
Färgerna är 210, 212 och 800. 

FREDAGSMYS

Har verkligen varit full fart det senaste dygnet. För nästan exakt 24 timmar sedan blev jag upphämtad för pokemon-jakt, donken och roadtrip. Slutade med att vi däckade klockan 4 i Svalöv, ett antal pokemon rikare och väldigt mycket mättare. 
I morse drog vi direkt till Helsingborg och gröningen för att sola och bada. Och fånga pokemon, givetvis. Självklart är jag fortfarande lika blek, men har åtminstone fått en massa D-vitamin haha!

Kvällen har spenderats tillsammans med mamma. Vi köpte thaimat som vi tog med och åt på gröningen. Så himla mysigt med alla människor som är där på sommarkvällarna. Tog sedan en runda längst havet och hamnen för att hjälpa mamma att levla upp i Pokemon, haha. Helt crazy hur beroendeframkallade det spelet är!! Spelar ni det och vad tycker ni om det?

 

OATMEAL

Startade dagen med en skål fiberhavregryns gröt, toppat med banan, varma hallon, vaniljkvarg och kokosflingor. Så himla gott, helt otroligt! Har sen spenderat hela dagen ute i solen, först solning och sedan på en lååång cykeltur med mamma långt ute i ingenstans. Är lagom trött i både ben och axlar nu haha! 
Brorsan och Filippa kom sen hit på grillning, så har haft en riktig toppenonsdag. Hur härligt att sommaren ÄNTLIGEN kommit?? Ska vara superfint väder hela veckan!

FOREVER FIT

Forever F.I.T.

Ett perfekt alternativ för dig som vill komma igång med träningen, få sundare livsstil, äta bättre och må mycket bättre! Under 69 dagar kommer dessa tre boxarna nedan att hjälpa dig med sitt innehåll. Du får träningsupplägg, kostråd, recept och kosttillskott som hjälper dig mot en livsstilsförändring. Nedan kan du läsa om de 3 olika boxarna.


Vid intresse kontakta mig så hjälper jag dig, kanske kan du ta ditt livs bästa beslut? linnea.mellblom@hotmail.com

C9 – 9 dagars utrensning

CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag. 

F.I.T 1 – 30 dagar

Forever F.I.T. 1 kommer lära dig ett nytt sätt att se på kost och träning. Det ger dig också kunskapen du behöver för att få ny inspiration och förändra din kropp till det bättre! Du KAN gå ner i vikt, du KAN må bättre och se bättre ut än du någonsin gjort. Du KAN åstadkomma en permanent förändring. Forever F.I.T.1 visar dig hur. 

F.I.T 2 – 30 dagar

Bygg muskler, forma och förändra. Forever F.I.T. 2 tar dig till nästa nivå, genom att hjälpa dig att forma och förändra din kropp – och att bränna kalorier. Muskelmassa är viktigt vid viktkontroll, Forever F.I.T. 2 hjälper dig att bygga upp den och att behålla den. Forma, förändra och förvandla med Forever F.I.T. 2

SÖNDAG

God kväll! Är ganska nyligen hemkommen efter att ha spenderat det senaste dygnet hemma hos Ronja. En himla trevlig fest igår, följt av mys och lite jobb idag. Nu är jag totalt slutkörd efter en fullsmockad helg, så det blir alldeles strax sängdags för mig för att sen ladda upp inför en ny vecka!

INFÖR EN TOPPENHELG

Hej på er alla fina!
Startade dagen tidigt för att åka till Landskrona och ha uppstartsmöte med Ronja och Mimmi. Passade även på att göra lite ärenden inför helgen. Har en fullsmockad helg och ser så mycket fram emot den. 
Imorgon kommer vi att samlas ca 15 stycken hemma hos Mimmi för en teamfest med massa lekar, utbildningar och ett traditionellt pyjamasparty. Haha, kanske inte riktigt, men det blir övernattning för allihopa för att kunna umgås hela kvällen/natten och förmiddagen. Kommer verkligen bli superkul, ska försöka att lyckas ta med kameran så ni får lite bilder. 
Hinner bara hem och fixa mig innan jag ska vidare till fest hos Ronja. Sååå har en riktigt rolig helg framför mig med massa av trevligt sällskap. Vad har ni själv för planer inför helgen?