linneajosefin

Kategori: Inspo

100 KRONOR RABATT ENDAST IDAG

MODEKUNGEN
 

Megaerbjudande på Modekungen just nu där de erbjuder 100 kronor off på en valfri produkt!! Det gäller bara fram till midnatt så passa på och klicka hem något snyggt!
Erbjudandet gäller om ni går via denna länken och uppger "Favoriteproduct" i kassan.

FAVORITKÖP SHEIN

Alltså denna klänningen är så ofattbart fin, definitivt ett av mina bättre köp från Shein. Perfekt att både kunna klä upp och klä ner, beroende på tillfället. Klänningen kostar under 100 kronor och är normal storlek (Jag har storlek S i min, är normalt en XS-S) Direktlänk här

KORALFÄRGAT HÅR

HAIR
 

Alltså åh. Minns ni mitt rosa hår? Det hade ungefär samma rosa färg som tjejen på bilden ovan har. Jag tycker verkligen det är så jäkla snyggt med en riktig färgbomb i håret, lila, ljusrosa eller ljusblå. Pastellfärger är underbara i håret och jag avgudar folk som vågar gå emot alla normer och sticker ut lite.
Tipsar om Paintbox, en toning som håller 3-30 gånger beroende på hårkvalite. För att få så stor effekt som möjligt av färgen ska ditt hår helst vara ljust, eller blekas innan toningen. Ni hittar dessa + flera andra crazyfärger till håret här. Är själv sugen på lila snart!!

 

UPPDATERAT: De har just nu en grym kampanj på hela sortimentet

1 produkt ger 5% rabatt på din beställning.
2 produkter ger 10% rabatt på din beställning. 
3 produkter ger 15% rabatt på din beställning
4 produkter eller fler ger 20% rabatt på din beställning. 

Klicka här för att komma till kampanjen