linneajosefin

Kategori: Foodgasm

GRÄDDBULLAR

Köpte hem gräddbullar från Gräddbullerian idag för att överraska mamma och tobbe lite. Hallon, passionsfrukt och blåbärs smak, alla täckta i vit choklad. 

HOLLY & DAN'S

Jag kommer inte ihåg ifall jag har tipsat er om denna glass förut? Oavsett vad, så är den värd att nämnas igen. 
Ekologisk frozen yoghurt med smak av mango & passion, HELT GALET GOD. Den smakar till och med nyttigt (vilket kanske inte är jättebra egentligen). Otroligt frisk smak och näringsinnehållet ser också helt okej ut. Har ännu bara smakat denna smaken, men finns även i Strawberry/Raspberry, Coconut/chocolat, Rich Chocolate och Creamy natural honey. Rekommenderas starkt som nödräddare i sommarvärmen!

Finns i utvalda matbutiker, b.la på Ica Maxi. Här kan ni läsa mer om dem och dessutom se vilka affärer de finns tillgängliga i. 

LYXFRULLE

Dagens gottefrulle bestående av hallon smoothie, äggröra på 1 ägg, 1 stekt ägg och en avokado kryddat med örtsalt. Fasiken vad nyttigt kan vara gott. Man glömmer liksom bort det när man dag efter dag häller upp en tallrik Corn Flakes med 1 dl socker på, men har man tid, så är det verkligen värt att lägga lite mer tid på att hinna steka/koka ägg och göra en riktigt god frukost istället. 

Har nu städat båda våra toaletter och ska så småningom byta om och sedan bege mig till stan för att fixa mina naglar, följt av ett gympass. Alltså, jag hade hosta i cirka 8 veckor, nu när den äntligen försvann så kom den tillbaka efter mitt förra träningspass. Min kropp är så ovan vid träning, så så fort jag rör mig kommer alla bakterier och sånt tillbaka. Sjukt drygt men det är väl bara att fortsätta träna så bör väl kroppen vänja sig vid det, eller?