linneajosefin

BLOGG EVENT

Nu är ytterligare två arbetsdagar avklarade, vilket verkligen känns i rygg och resten av kroppen. Dock har jag kört hela vägen hem till mig inatt för att sova hemma och hinna fixa mig lite innan jag beger mig till jobb imorgon. Har nämligen lyckats få ledigt för att kunna närvara på ett blogg-event i malmö via bloggmingel.se , i några timmar. Missade förra när jag var i vietnam så ser fram emot att få träffa andra bloggare och trevliga företag.
Så klart lite tråkigt att jag kommer att komma dit halvsvettig efter 2 timmars jobb och sedan behöva stressa tillbaka för att fortsätta jobba till midnatt haha. Menmen, är glad att jag lyckades få ledigt i 5 timmar i alla fall. 

Kommer att bli en hektiskt helg med födelsedag (wooho, blir 21 imorgon!!), kalas, bio, dop men ska försöka att hinna med att blogga ändå! Ni får ha det superbra så länge!

EASTER MAKEUP

Hade inget ansiktsmink eller vattenfärg men ville fortfarande göra något lite roligare med sminkningen vid påskfirandet. Så fick testa mig fram med vad jag hade hemma. Svart kajal, vit kajal, läppennor och ögonskugga. Tyvärr blev det utsuddat medan jag höll på, och äggen... ja, svinsvårt att måla rakt med läppenna på ögonlocken haha!

PÅSKSMINK

Spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos mormor med släkten för lite påskfirande. Äggrullning, påskmat och trevligt sällskap.

 

VINNAREN

Idag har jag absolut inte gjort någonting förutom att sova och tagit det lugnt. Åkte iväg en snabb runda och köpte en lampa till mitt nagel-bord men det är de enda minuterna jag spenderat någon annanstans än i soffan idag. Bortsett från när jag fick mamma till att gömma mitt påskägg så jag fick gå och leta efter det, haha. Trots allt tradition, inte kul att få det direkt i handen ju!
Fick även nailmail idag med lite nya glitter, pigment, färggeler och annat smått och gott som jag packat upp och varit överlycklig hela dagen. Har en video på instagram där jag visar en del av produkterna ifall ni vill se @linneajosefin.se.

Och givetvis, det ni har väntat på, VINNAREN av tävlingen. 
Tyvärr glömde en del av er att ange mailadress vilket gjorde att er chans försvann, då vi inte inte kan kontakta er på något sätt. Men vinnaren blev Sofia Söder. Du kommer att bli kontaktad VIA MAIL av amanda, där du kommer få presentkordskoden. Stort grattis, hoppas du får stort nöje av ditt pris!! 
Till er som inte vann, det kommer fler roliga tävlingar i framtiden så håll utkick för nästa gång är det kanske ni som vinner ;)