linneajosefin

TISDAG

Vaknade för en gångs skull helt utvilad och klev upp strax innan klockan ringde. Hur underbart? Blev ett snabbmöte hos min psykolog och sedan tog jag bussen till Lödde för att träffa en supertrevlig tjej där. "Tråkigt jobb jag har". Börjar verkligen inse att jag måste köpa en ny bil, det är psykiskt jobbigt att behöva ta kollektivtrafik och anpassa hela dagen efter deras tider. Man blir farligt bekväm med körkort och egen bil haha!

Imorgon bör jag ÄNTLIGEN få hem min f-skattesedel och godkännande av företag, så att jag ÄNTLIGEN kan starta min verksamhet ordentligt. Så håller tummarna för att det kommer imorgon, så jag slipper vänta ännu längre. Avbokade planer imorgon resulterar i städning och avkoppling, börjar känna mig halvkrasslig så det kan behövas!

 

PÅ VÄG MOT TOPPEN

Såhär går jag sminkad en vanlig dag, aloe bb creme från Forever Living, dip brow pomade från Anastasia, mascara och en gnutta solpuder för att få lite djup i ansiktet. 

Har haft helt sjukt mycket problem med att sova hela denna veckan. Brukar somna direkt när jag lägger huvudet på kudden och sedan sova tills alarmet ringer 11-12 timmar senare. Denna veckan har jag legat vaken säkert 3-4 timmar innan jag somnar, vaknar x antal gånger under natten och sover jätteoroligt, utan orsak. Likadant inatt, så fick inte allt för många timmar sömn innan jag åkte till Helsingborg för en fika. Träffade en sjukt trevlig tjej, pratade om allt i livet och jag presenterade en affärsmöjlighet för henne. Nu sitter jag bara hemma, ska tvätta bort sminket och ligga framför tvn resten av dagen. Underbar söndag.

KONFIRMATION

Hej och god eftermiddag! 
Igår var det lördag och jag var uppe med tuppen (well, nästan i alla fall). Min fina kusin konfirmerades nämligen i kyrkan i min gamla hemby, så blev en väldig nostalgitripp. Trots min tvivlan på gud, jesus och allt som hör till så hade dom fått konfirmationen att bli riktigt underhållande. Lite teaterscenener, dans och sång kombinerat med det klassiska gudsnacket, givetvis. Otroligt kul att se dom! 

Senare på eftermiddagen blev det fest och firande givetvis. Massa god mat, trevligt sällskap och väldigt mycket lek. Är lyckligt lottad som har en så underbar släkt. Tyvärr var jag alldeles slutkörd halv 8 på kvällen så det blev hemfärd för oss då och sen hoppade jag direkt i säng. 

 

BUBBEL

Hemkommen från ett mysigt teammöte, med massa ny motivation och kunskap. Tyvärr så mår jag ännu sämre nu och hade egentligen bara behövt vila. Under morgondagen har jag massa att ta igen, ringa ett antal samtal, möten, fixa med sålda produkter och så givetvis; FIRA FREDAG.

Vad ska ni själv göra under helgen?

KÄRLEKSFÖRKLARING TILL DIN HY

Detta är en av våra stora stoltheter, vår Sonya-ansiktsserie. En riktig kärleksförklaring till din hy!
Denna hudvårdsserie vill jag med handen på hjärtat rekommendera till ALLA. En kund som köper serumet fortsätter i SNITT att köpa det i 16 år. Förstår ni hur jäkla underbart det serumet är??

Är ni nyfikna på dessa produkter så finns de att köpa här eller genom att kontakta mig.