linneajosefin

ÄNTLIGEN HEMMA

HEEEJ.
Är äntligen hemma!! Och säger faktiskt äntligen, för efter att ha rest i över 30 timmar så är det rätt skönt att sitta hemma i mjukiskläder framför brasan här hemma. Ber åter igen om ursäkt för uppdateringen och att jag inte informerade er tidigare. Hade faktiskt skrivit ett inlägg och berättat allting men då min familj är lite försiktig av sig, ville de inte att jag skulle skriva att hela familjen skulle utomlands i 18 dagar pga inbrottsrisk osv. Hoppas ni kan ha lite förståelse för detta!

Besökte Asien för första gången i mitt liv, vilket var en helt ny och annorlunda upplevelse jämfört med alla spanien och italien-resor (som också är helt underbara iofs) men det var så annorlunda, miljön, kulturen, allting. Tänkte dela upp vår vietnam-resa i olika inlägg då visa dagar förtjänar lite mer uppmärksamhet, speciellt dagen då vi besökte vårt fadderbarn för första gången. Wow. Men ja, får berätta allting i ett senare inlägg. Fotade väldigt mycket och filmade även inne i hennes hus, skola osv. Väldigt väldigt intressant och definitivt oförglömligt. 
Vi besökte 4 olika städer medan vi var där, så tänkte dela upp allting i 4 inlägg, 1 inlägg för varje ställe. Tror det kan bli superbra! 

Nu ska jag bara vänta på att mina lakan ska tvättas klart sen ska jag äntligen få sova i min egna säng igen!!

 

REA- FAVORITER

REA FAVORITER
1. Odd molly linne (297 kr!!) Länk här / 2. Odd molly kofta Länk här / 3. Pernilla Wahlgren klänning Länk här
4. Fjäderjacka Länk här / 4. Pälsjacka Länk här / 5. Clutch Länk & Länk
6. Boots Länk här / 7. Sneakers (70% rabatt, 210 kronor!!) Länk här 8. Spetsbh Länk här 

 

Åh, så mycket fint på rean nu. Alla odd molly-plagg, båda jackorna och mycket mer på 50-70% rabatt. Är sååå sugen på de silvriga skorna, snacka om dröm! Och klänningen har jag testat inne i SOLO butiken på väla x antal gånger men aldrig känt att jag har velat lägga pengarna på den.. Världens finaste klänning egentligen.

Atm

Hej på er! Har ni det bra hemma i Sverige?? Jag är utomlands som flera av er förstått, och därav uppdateringen. Förklarar allting när jag befinner mig på svensk mark igen! Har sååå mycket att visa och berätta för er, så förvänta er en massa bilder och kul om en vecka! Sköt om er!

VAD LETAR DU EFTER HOS EN KILLE?

Q: Undrat länge nu, vad letar du efter hos en kille? Säg att du träffar någon/ser någon du gillar, men sen står i valet & kvalet om han är värd att satsa på. Vad är avgörande faktorer? utseende/personlighetsdrag etc. :)

A: Oj, vad svårt att svara på. När både hjärta och hjärna säger att det rätt, då är det värt att satsa på. Men kan absoluta dela med mig om vad jag letar efter hos en kille ;)

Precis som de flesta andra värderar jag tillit, humor och ärlighet väldigt högt. Det är viktigt att man ska kunna prata om allting och känna sig bekväm i varandras sällskap redan från början. Spontanitet, romantik och glädje. 
Även om man inte träffas varje dag så bör man ändå höras av, ett samtal eller sms. Hör jag av mig till min kille vill jag inte att han ska svara 2 dagar senare. Givetvis går man kanske inte med telefonen i handen 24/7, men ser man att den andra personen hört av sig, då svarar man. Och något som många missar idag: öppenhet. Kvittar vad det gäller. Men att vara öppna med varandra är nyckeln till ett lyckat förhållande. Vara öppna med vad ni känner och vill, men även om annat i ert liv. Berätta vad du gör på lördagkvällen, vad som hände på jobb under dagen. Att kunna prata om allting.

Ett fint utseende är givetvis ett plus, men inget avgörande. Har faktiskt ingen speciell "smak" längre. Men fina ögon, fint leende och en riktigt snygg klädstil kommer han långt med.

Vad som är avgörande i valet om han är värd att satsa på? Well, egentligen allting som jag har nämnt ovan. Ska jag satsa på någon ska jag se mig med honom en lååång tid, och inte bara i nuläget. När du inte kan vara utan någon, och både hjärta och hjärna säger att det är rätt, jag antar att det är då det avgörs.  

 

NY PARFYM

Köpte en sen julklapp till mig själv efter att ha lånat denna parfymen av Jill och därefter blivit fullständigt förälskad i den. Luktar väldigt mörkt, kvinnligt och är en av de få parfymer jag tycker om trots att den inte har topnoter av vanilj. Sååå god. Ni hittar den här

BÄSTA WEBSHOPEN FÖR MÄN

Har rekommenderat denna sida förr men den är definitivt värd att nämnas igen, nämligen Sliqhaq. Detta är alltså en webshop med produkter för män, med ett sjuuukt stort utbud. Rakning, skäggvård, skönhet och hudvård för män. Är så imponerad över att även männen börjar ta hand om sig på ett annat sätt och att det nu finns en marknad för det. Jag går liksom in i en helt ny värld när jag kollar deras webshop och inser att "shit, där finns lika mycket produkter till män som till kvinnor". Alltså där finns allt. Hade jag varit man hade jag hängt där flera timmar om dagen haha. 

Nä men Sliqhaq är verkligen att rekommendera för dig som man, eller för dig som letar efter present eller liknande till pappa/pojkvän/vän

 

I samarbete med sliqhaq

LIP HYBRID

Lip hybrid

 

 

 

Ni har väl inte missat dessa supersnygga lip hybrid? En blandning mellan läppstift och läppglans, soooo fab. Finns att köpa här i Sverige.