linneajosefin

NAILIES

Torsdagens nails by me på Amelie och Daniella. Älskar de mattsvarta klorna jag gjorde på Amelie! Mina första spetsiga naglar, som jag har längtat efter att få göra det! 
Det var första gången hon gjorde naglar så hon visste nog inte riktigt vad hon gav sig in på med långa och spetsiga haha! Men hon var i alla fall supernöjd så känner mig hedrad för att jag fick äran att bygga hennes allra första naglar!

>

Hej på er!

Gårdagen och dagen har gått väldigt snabbt, igår var jag på jobbintervju, idag på utbildning och på måndag har jag min första jobbdag! Sådär sjuuuuukt nervös och pirrig men det ska nog gå fint! 
Imorgon har jag två kunder på salongen, den första vid 10 så ingen sovmorgon här inte! Blir snarare sängdags inom 30 minuter ifall jag ska orka gå upp imorgon. Är helt slut nu för tiden så gör inget annat än sover känns det som. 

SOFIAS ÄNGLAR

Hej på er!

Har varit väldigt nere och trött de senaste dagar, där av att uppdateringen inte varit tipp topp. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men det är psykiskt jobbigt att vara arbetslös. Jag har varit sjukskriven hela hösten och har inte alls känt mig nere för att jag inte har någon inkomst. Men nu har jag sökt jobb i 3 veckor och man har hela tiden inbillat sig "amen jag får jobb när jag börjar söka". 3 veckor är knappt någon tid alls, men det är klart man blir orolig för man vet inte hur lång tid det kan dröja. Och det är psykiskt jobbigt att veta att man inte har någon inkomst, även om jag knappt har några utgifter så påverkar det ju mitt framtidssparande och sparande till lägenhet osv. 
Menmen, sånt är livet. Men det är väl en liten anledning till varför jag inte har varit på humör för att blogga. Men ska försöka hålla det så aktivt och intressant här, trots att min vardag faktiskt inte är det. 

Nu ska jag laga mat och fortsätta se kvällens avsnitt av Sofias Änglar. Helt sjukt att se kvällens avsnitt, det är en tjej från Helsingborg som blev svårt hjärnskadad i en olycka på motorvägen. Jag kände inte henne personligen, men många av mina vänner gör. Men jag har vetat vem det är, stött på henne på gatan, på fester, på uteställen. En tjej som jag alltid har uppfattat som otroligt glad och härlig. På en sekund ändrades hennes liv, vilket är en tankeställare för vem som helst. Man ska aldrig ta livet gör givet. Önskar i alla fall henne all lycka till i hennes framtida liv och rehabilitering. 

PIZZALOVE

Startade gårdagen hos frisören där jag gick yolo och kapade av ca 25 centimeter. Känns ovant och konstigt men tyckte faktiskt det blev superbra! Spenderade sedan 1 dygn hos Oscar med massa skräckfilm och pizzabakning. Köpte färdigbakad glutenfri deg och bara toppade med pizzasås, skinka och ost för att grädda 10 minuter i ugnen. Blev faktiskt jättegott, även utan mjöl! 

Hela morgonen har jag suttit och lekt med svante (oscars hund) men insåg att jag faktiskt inte har en aning hur man klappar en hund?! Alltså, det är allmänbildning men jag har ingen aning hur man hanterar hundar. Ska man dra dom i svansen? Klappa dom på nosen? Magen? Googlade som en galning och spammade Oscar med sms för att få svar på var man helst ska klappa en hund haha. Slutade med att jag satt och kastade hans favoritleksak fram och tillbaka i typ 1,5 timme istället haha!

 

 

LILY AND ROSE

Lagom till alla hjärtans dag landade världens finaste paket hos mig. Jag har varit kär i dessa smycken sedan första gången jag såg dom och har verkligen suktat efter armbanden. Var lite rädd för att se skulle se plastiga ut men HOLY SHIT så fina och framför allt, lyxiga. Hade det ena armbandet på mig i lördags när vi var på restaurang och jag kände mig som en prinsessa i det. 

Halsbandet heter Miss miranda silk och armbanden sofia silk och sofia rose peach. Rekommenderar såååå mycket, varenda tjej förtjänar ett armband från Lily and Rose. Värda varenda krona.
Ni hittar hela deras sortiment på www.lilyandrose.se 

I samarbete med Lily and Rose
Alla åsikter är mina egna åsikter och har
inte påverkats av företaget eller någon annan.