linneajosefin

PALMFESTIVALEN

Igår stod jag och min fina kollega elin på Palmfestivalen i Trelleborg för att marknadsföra och sälja våra produkter. Vi hade verkligen super otur med platsen tyvärr, vilket resulterade i att inte supermånga människor gick förbi och därmed en minskad försäljning. Men det var en kul erfarenhet och vi fick en del nya kontakter. 
Under dagen fick jag även besked att jag fått ett nytt helgjobb, samt blev inbokad till två jobbintervjuer till.

Idag har jag varit vaken sedan 9, och hade nyss en telefonintervju där jag direkt fick besked att jag gått vidare till en intervju på torsdag. Verkligen superkul! Ingen aning hur jag ska hinna med den kommande veckan, är verkligen HELT fullbokad varje dag. Kunder, utbildning till det nya helgjobbet som kommer pågå 3 dagar i veckan i tre veckor, 2 jobbintervjuer och sedan avslutas allting med en spaweekend med teamet. Kommer bli en så grym helg full med utbildningar, föreläsningar och SPA. Awesome! 

HONOR 8 SMARTPHONE

Har ni sett Honors nya smartphone? Så galet snygg. Honor är ett av Huaweis varumärke, för er som inte har hört talas om varumärket tidigare.
Vad är det då som gör denna telefonen så mycket bättre än andra smartphones på marknaden? För det första, dess innovativa snabbladdningsteknik för att enbart 10 minuters laddning räcker till två timmar telefonsamtal eller 6 timmar från musikspelaren. Dock kunde jag inte hitta hur länge det räckte till pokemon go-spelande ;) Men vi vet nog alla hur det är när man har 10 minuter på sig att ladda sin telefon, och om man har TUR, så lyckas man få 5-10% extra. Så att få 6 timmars extra musik för den korta tiden är grymt bra! Batteriet är ett 3000mAH, för er som har koll på vad det innebär ;) 

Kameran består av dubbla linser på baksidan och en på framsidan. Med en RGB och en monokrom sensor fånger kameran upp mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet på dina foton. Den är dessutom galet stilren och har lanserats i 4 olika färger, blå, guld, vit och svart. Vilken hade du valt? Ni kan läsa mer på www.honor.se

*Inlägget är sponsrat
i samarbete med tourn

PIERRE RENE

Jag vill ÅTERIGEN ge en stor elage till dessa ögonskuggor från Pierre Rene. Verkligen superbra pigment, MEN det sjuka är priset. Kan ni gissa vad dessa kostar? Yepp, 10 kronor styck. Ordinariepris ligger på runt 30 kronor/styck men de är nästan ALLTID på rea på Lykos hemsida. Här hittar ni dom. De kommer i en smart liten förpackning med en applikator som faktiskt fungerar grymt bra till skuggorna. 

Bilderna ovan är swatchade utan primer, på bar hud.

LAPTOPBUSINESS

Hej alla fina!

Har haft så himla mycket att göra de senaste dagarna, så har helt enkelt inte haft någon tid över till att blogga. Träffat underbara vänner, utgång, kräftskiva osv. Har med andra ord inte haft särskilt mycket tid över alls. 
Nu sitter jag och planerar inför veckan, har 2 jobbintervjuer inbokade, 1 dag inbokad på salongen, utbildningar, teammöten, försäljning på marknad samt en grym fest i helgen. Så idag ska jag inte göra någonting alls, då detta är den enda lugna dagen jag har förrän nästa onsdag. Och delvis även för att jag troligtvis lyckats få i mig lite av kranvattnet, som i Helsingborg är fullt med baktier, så har mått bättre om man säger så ;) 

Vad har ni för planer i veckan?

NYTTIG FÖRELÄSNING

Vi har inget internet hemma och har inte haft den under den senaste veckan, vilket är en stor del till varför det stått tomt här. 

I söndags var jag i kungbacka med några av mina kollegor för att lyssna på en heeeeelt sjukt bra föreläsning. Lärde mig så mycket om vår hudvårdsserie, tillskott och näring över lag och om vår populära kickstart c9! Det är så himla synd att många FBO's marknadsför den helt fel och att media lyckades få till en fullständig bullshit-artikel. Det sistnämna är dock mer komiskt än tragiskt, när man vet bakgrunden till både skribenten och läkaren som "undersökte" henne. Men fick i alla fall fullsmockat med nyttig information och inspiration!! 

 

NAGELERBJUDANDE

Fixa era naglar till kanonpris hos mig, under hela september. Bokning görs via 0722-070401 eller facebook Linnea Mellblom 

SEND ME LOVE

Godkväll på er! 
Denna veckan har jag verkligen bara kopplat av och njutit av att vara själv hemma eftersom att mamma och Tobbe befinner sig utomlands. Så jag har spenderat alldeles för mycket tid i sängen, ätit mackor till middag, kollat nagel- och sminkvideor på yt hela nätterna och bara levt som en typisk tonåring. Dock, har jag faktiskt jobbat därmellan också. Haft ett antal telefonmöte, planerat lite inför framtiden och beställt hem visitkort.

Så nu återstår städning av hela huset, då jag för en gångs skull tänker överraska mamma och göra henne glad haha. Har även lite ärenden att ta tag i imorgon också innan helgen börjar!

HOLY GRAIL PRODUKT

Min Holy grail, som följer med mig precis överallt. 
Både mjukgörande och fuktighetsbevarande med krämig konsistens. Basen är givetvis Aloe Vera, och andra ingredienser är propolis, kamomill och allantoin som är kända för sina hudvårdande egenskaper. Även tillsatt med vitamin A och E. 

Jag använder denna dagligen till mina händer, fötter och torra partier. Mina händer har aldrig mått bra på! Finns att köpa här