linneajosefin

BEAUTYBOULEVARD

AAAAAAND IT'S UP. Äntligen kan jag avslöja min blogg-hemlis som jag hållt i 2 veckor nu. 
Jag lämnar denna bloggen och for.me (thank god) bakom mig och kommer hädanefter blogga om det jag verkligen brinner för: Skönhet. Jag har blivit en av de utvalda bloggarna på Beautyboulevards portal vilket är sååå kul.

Så där kommer ni att hitta mig i fortsättningen. Tanken var att behålla detta domännamnet så att ni lätt hittar till min nya blogg, men eftersom for.me inte är villiga att släppa mitt domännamn så ska jag hitta en ny lösning. Bloggen kommer i alla fall fortfarande att hittas under linneajosefin så småningom. 

SÅÅÅ, jag hoppas verkligen att ni följer med mig på min nya resa 

WWW.LINNEA.BEAUTYBOULEVARD.SE

JOHNNY BULLS

HUR SNYGGA ÄR INTE DESSA? Så galet glad över mina nya boots från Johnny Bulls. Hittade godingarna på Footway, med snabb och enkel leverans. Love it!

Kommer matcha dessa till allt, svarta byxor, jeans och barbent till shorts eller klänning. Kanske lite varma att ha i sommarväder, men vill man vara fin får man lida pin, as they say ;)

Modellen heter Low elastic chelsea och finns i brun (som jag har) och i svart. Har normalt storlek 37-37,5 och beställde 37 i dessa. De är absolut inte små, utan kanske snarare tvärtom. Så väljer ni mellan två storlekar - ta den mindre! Direktlänk till skorna HÄR.

STOR FÖRÄNDRING

Som jag skrev häromdagen så kommer här ske en stor förändring inom en vecka, därav att det stått tomt här i några dagar. På måndag (troligtvis) kommer jag att byta bloggportal och ändra inriktning på min blogg. Idag driver jag ju mestadels en "vardags-blogg" med lite av allt, men hädanefter kommer jag bara att blogga om det jag egentligen brinner för. Nej, inte katter haha. Utan någonting annat, men jag väljer att hålla tyst om det tills min nya blogg är uppe. 

Vissa av er kommer bli jätteglada medan en del av er kommer att sluta följa mig då ämnet inte intresserar er, men jag är i alla fall supertaggad och motiverad!! 

 

SOCIAL MEDIA MÄSSA BILDBOMD

Rawfood snacks och hälsodryck serverat i/på Moments by maria montazami servis i samarbete med fyrklövern. 

Lite mingelbilder 

Efter mässan hade vi 3 timmar att utnyttja i vårsolen innan vi skulle vidare till banketten på Scandic. Vi tog så klart tillfället i akt och satte oss på uteserveringen på TGI friday's och hör och häpna: jag kunde avnjuta en god hamburgare med GLUTENFRITT bröd. Det var glädje på hög nivå.

Och här kommer bilderna från kvällens bankett. En superhärlig kväll med såååå härliga människor. Jag älskar verkligen att mingla, prata och bara trevligt med personer som delar precis samma intressen som en själv. Många av de större bloggarna "är mycket bättre" än oss mindre, tänker bara på sin egen karriär och vill inte hjälpa andra att lyckas i karriären. För oss är det sååå annorlunda, vi tipsar, hjälper och stöttar varandra på vägen. Så jag tackar SocialU, alla sponsorer och framför allt resten av sociala medie-profilerna som fanns på plats och gjorde dagen underbar. 

 

NY MOTIVATION

Visste ni att jag har ett stort Harry Potter-ärr i pannan? Brukar aldrig synas på mina bilder annars nämligen, men var väldigt klumpig som ung.

HEEEJ på er! 
Hur mår ni idag? Jag mår verkligen superbra, med en massa ny motivation till bloggen och livet.

Igår befann jag mig på Social media mässa tillsammans med massa andra trevliga sociala media-profiler. Jag håller på att fixa och trixa med alla bilder från igår så tänkte skriva ett ordentligare inlägg om det senare, i samband med alla bilder därifrån. So stay tuned!

Har en del nya planer med bloggen som jag håller på att jobba på, så inom kort bör här bli en förändring. Men tills det är bestämt och klart så håller jag det hemligt. Spännande? ;) 
Ska spendera hela denna söndagen med att fota massa nya produkter och ordna inlägg till veckan, då jag börjat lära mig att jag inte hinner med det när jag jobbar... Vi hörs senare!

 

ANASTASIA LIQUID LIPSTICK

Som flera av er kunde gissa så var det ett Anastasia Beverly Hills liquid lipstick som gömde sig på bilderna imorse. Supersnygg färg i deras populära färg "pure hollywood". Använder vanligtvis inget annat än läppsyl på mina läppar då jag trivs allra bäst i det, men detta kan nog bli en favorit. Vill ni ha en recension när jag testat den ett tag och fått en uppfattning om den?

Har ni något liquid lipstick från Anastasia? I vilken färg? Om inte, skulle ni önska er ett?

 

SNEAK PEAK

Sneak peak på två nya produkter till min sminksamling. Ser ni vilka det är? ;) 
Kommer ordentligare inlägg om produkterna senare, med bilder, swatches och omdöme!