linneajosefin

FAVORITKÖP SHEIN

Alltså denna klänningen är så ofattbart fin, definitivt ett av mina bättre köp från Shein. Perfekt att både kunna klä upp och klä ner, beroende på tillfället. Klänningen kostar under 100 kronor och är normal storlek (Jag har storlek S i min, är normalt en XS-S) Direktlänk här

KORALFÄRGAT HÅR

HAIR
 

Alltså åh. Minns ni mitt rosa hår? Det hade ungefär samma rosa färg som tjejen på bilden ovan har. Jag tycker verkligen det är så jäkla snyggt med en riktig färgbomb i håret, lila, ljusrosa eller ljusblå. Pastellfärger är underbara i håret och jag avgudar folk som vågar gå emot alla normer och sticker ut lite.
Tipsar om Paintbox, en toning som håller 3-30 gånger beroende på hårkvalite. För att få så stor effekt som möjligt av färgen ska ditt hår helst vara ljust, eller blekas innan toningen. Ni hittar dessa + flera andra crazyfärger till håret här. Är själv sugen på lila snart!!

 

UPPDATERAT: De har just nu en grym kampanj på hela sortimentet

1 produkt ger 5% rabatt på din beställning.
2 produkter ger 10% rabatt på din beställning. 
3 produkter ger 15% rabatt på din beställning
4 produkter eller fler ger 20% rabatt på din beställning. 

Klicka här för att komma till kampanjen

THE ROAD TO YOU

Ledig idag vilket har resulterat i 3 olika läkarbesök, bland annat ett hos min nya psykolog. Det kändes faktiskt helt ok med henne och det är KBT (kognitiv beteende terapi) som jag kommer att gå. Det kommer pågå i ca 10 veckor med 1 besök i veckan. Så det känns bra och jag är äntligen redo för att faktiskt ta emot hjälp och kämpa för att bli frisk. På det, byte av mediciner och sjukskrivning från jobb. Blir mycket på en gång, men så får det bli. 

Under kvällen har Tobbes 2 barn kommit hit, vilket har varit jättetrevligt. Ätit thaimat, pratat och kollat massa weird videor på youtube. Vi ses ju ungefär 2 gånger om året, så man får ta vara på tillfällena. Sängdags för mig snart då jag varit uppe tidigt imorse och det väntar jobb imorgon. 

BLOGGTIPS!

Alltså denna tjejen - STORT BLOGGTIPS. My Bergfeldt heter hon är en av de bloggerskor som jag följt under längst tid. En otroligt fin blogg men inspirerande bilder och jäkligt snygga outfits. Bilen ovan tex, LOVE the combo med grönt och vitt. 

Kappa / Skor / Byxor 

Hennes blogg finner ni på http://nouw.com/bergfeldtmy

START OVER

Ännu en arbetsdag avklarad, trots feber och 1 besök på toa för att spy haha. Efter jobb åkte jag och handlade lite nödvändigt och lite basprodukter till mitt nya glutenfria liv. Wow, detta kommer bli en utmaning. Har haft diagnosen celiaki i ca 5 år men har älskat pasta, bröd, kakor, fiberhavregryn osv alldeles för mycket för att kunna avstå. SÅ imorgon ska jag äntligen ta tag i livet och hoppas på att detta verkligen kommer att göra en förbättring med min kropp och psyke. 

Vill ni veta mer om min glutenfria kost? Så att jag delar med mig av mitt matschema osv? 

 

5 SKÖNHETSPRODUKTER I NEED

 

Detta är 5 produkter som jag verkligen fått upp ögonen för och är så sugen på att testa. 

Lip Plumper: En av Sveriges mest sålda Lip Plumpers! Drömmer du om mer putande och fylligare läppar? Då är Xlips Lip Plumperden perfekta produkten för dig. De aktiva ämnena i Xlips ökar blodcirkulation som får din läpparna att svälla och på så sätt bli större. Xlips verkar direkt och ger dina läppar en pirrande känsla samt omvandlar dem från tunna till fylliga läppar.

Cicatrix: Effektiv gel som förbättrar och minskar framträdande ärr! Cicatrix är en effektiv och diskret behandling som mjukar upp, slätar ut och reducerar gamla och nya ärr från bland annat skador, akne, kirurgi, brännskador, vattkoppor, blindtarmsärr och kejsarsnitt. Silikonbasen bildar en skyddande, transparent hinna som gör det möjligt att behandla ärr överallt på huden, även på leder och i ansiktet.

Skinroller: Med Skinroller kan du släta ut celluliter, rynkor och ärr var som helst på kroppen. När du rullar Skinrollern över huden stimulerar den tillväxten av bindväv och nya hudceller, vilket slätar ut ojämnheter och ger dig en finare hy. Slösa inte dyra pengar på att få fin hy. Du får samma resultat som på skönhetssalonger och hudkliniker – hemma i ditt eget badrum! 

Xlash Ögonfransserum: Xlash är framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare. Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Xlash har förnyat kosmetikan. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden. Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser. Många ser resultat efter bara några veckor. Innehåll 3 ml.

XBrow: .Xbrow är ett nyskapande ögonbrynsserum som ger tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. De verksamma ingredienserna återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn.

Jag är speciellt intresserad av Cicatrix, skinroller och Ögonfransserum. Jag har väldigt många, men ganska otydliga ärr i ansiktet, efter mestadels ruvor. Jag river på ALLT i ansiktet, vilket har resulterat i både vita och bruna ärr, främst i pannan. Så det hade varit väldigt intressant att se ifall det faktiskt fungerar. Skinroller, behöver jag ens svara på det? Funkar den, så är det ju en drömprodukt. Dess ordinariepris ligger på 700 kronor och kostar nu 379 kronor, vilket känns som ett jäkligt bra pris. 

 

Är det någon av er som prövat ovanstående eller liknande produkter? Har de fungerat och skulle ni rekommendera dom? :)