linneajosefin

MAKEUP SETTING SPRAY AND MINERAL PRIMER

Mina första två produkter från ELF, trots att jag länge velat testa på många av deras produkter. Det är ett budgetmärke med stort utbud och har hört bra saker om en del produkter och mindre bra med andra produkter. Alla tar för givet att dyrt är bra och billigt är dåligt, men det finns faktiskt vissa guldklimpar i budgetklassen också, samtidigt som allt dyrt inte heller är bra.

Så jag bestämde mig för att köpa hem ett Makeup Mist & set (makeup setting spray) som är en av de sakerna ur ELF's sortiment som fått rätt bra rekommendationer. Denna kostade 59 kronor om jag minns rätt. Köpt hem lite olika primers också, både från smashbox och denna från ELF. Varför inte liksom? Testar man inte så lär man inte heller kunna hitta sina favoriter. Denna kostade 109 kronor.

ELF fraktar inte längre till Sverige men en del av deras utbud finns fortfarande i en del butiker i Sverige. För er som bor i Helsingborg eller i närheten, så har bland annat Electra på väla det mest "vanliga utbudet". Har ni tips på var annars man kan hitta ELF i butik så lämna en kommentar så vi kan dela med oss av det. Ni får givetvis recension efter att ha testat båda produkterna ett tag.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas