linneajosefin

100 KRONOR RABATT ENDAST IDAG

MODEKUNGEN
 

Megaerbjudande på Modekungen just nu där de erbjuder 100 kronor off på en valfri produkt!! Det gäller bara fram till midnatt så passa på och klicka hem något snyggt!
Erbjudandet gäller om ni går via denna länken och uppger "Favoriteproduct" i kassan.

SVARTA RÄVAR

Imorse mådde jag mycket bättre igen, så Daniel kom hit en stund och sedan åkte vi till Familia för att äta thaibuffe där. Hann inte mycket mer än hem till honom, innan illamåendet kom och jag fick åka hem. Så nu har jag väl fått upp det mesta och hoppas att det bara var maten som var dålig, så att jag inte blivit sjuk. Igen. Förhoppningsvis är jag tillräckligt bra till imorgon för nu återstår bara 3 dagar på detta jobbet innan jag är arbets"sökande" igen. Väldigt skönt om ni frågar mig, bortsett från mammas konstanta gnäll och tjat om att skaffa nytt jobb.

TIMBERLAND

Ett av mina bästa skoköp är mina orginal timberland som jag köpte för 2 år sedan. De är otroligt snygga, lättmatchande och speciellt, varma. Perfekta vinterskor! Dock är de väldigt tunga, så vissa dagar känns det som att gå runt med tyngder på fötterna. Menmen, man får snygga benmuskler ;)

Tänkte i alla fall länka till några budget-alternativ då ett par Timberland ligger på 1900 kronor, vilket är mycket pengar för de som inte har någon eller väldigt låg inkomst. Även om jag skulle anse att de är värda de pengarna, då mina fortfande är som nya, efter 2 vintrar. 

 

Här/ Här/ Här Och såklart, här hittar ni de vanliga timberland. 

MY WEEKEND

Hade en otroligt bra kväll tillsammans med bästa brudarna i lördags. En bit in på morgonen fick jag en rejäl ångestattack som fortfarande håller i sig, vilket innebär att jag varken kunde jobba igår eller idag. Inatt hade jag för första gången, på flera år, problem med sömnen och hade mardrömmar hela natten. Har varit kaos, så nu ska jag bara tända en brasa och mysa ner mig framför massa filmer resten av dagen. 
Hoppas ni haft en kanonhelg!

#SOBASELFIE

Jag är just nu med i en tävling där man kan vinna 20.000 kronors presentkort på ett stort urval att butiker. Tävlingen är i samarbete med SOBA och jag tänkte givetvis tipsa er om tävlingen också! 

Gör så här:
Ta bild med din soba cup, lägg upp den på instagram och tagga med #sobaselfie. Observera att du behöver ha en öppen profil för att kunna delta.  31:e oktober utses en vinnare och kommer att presenteras på @sobaselfie på instagram. 

Tävlingsvillkor:

Genom att ladda upp din bild och tagga den med #sobaselfie godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Tävlingsbidrag kan komma att användas i marknadsföringssyfte. 

SÅÅÅÅ, vad väntar ni på? Springer iväg till närmaste affär och köp en Soba cup och börja ladda upp massa bilder på instagram för att ha en chans att vinna!