linneajosefin

NAILS BY ME

Dagens naglar! Förlängda med mall och valde en riktigt snygg lilaskimrig färg och en beigeskimrig på ringfingret. Blev supersnyggt!

KLUBBEVENT ELECTASpenderat större delen av dagen på Väla tillsammans med Isabell. Blev sedan en sväng ner om stan för att kolla in buttericks utbud inför helgen och sedan begav vi oss till Electa för vipkväll där tillsammans med Clarins. Lite erfarenhet och några småprylar rikare. Åkte sedan och köpte middag innan vi körde hem till Johanna för att mysa där resten av kvällen.

 

HALLOWEEN MAKEUP

Har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska klä ut mig till inför halloween, så medan jag satt och letade runt efter inspiration passade jag på att leka lite med sminket. Brännmärken, varav det ena blev alldeles för lila :(, och blåmärken. Gillar faktiskt blåmärket, ser väldigt äkta ut! Har ni bestämt er än vad ni ska vara på halloween?

MOTD

Vad är det med for.me och bildkvalite? De vill absolut inte samarbete i alla fall.

Ansikte - Lumene Longwear blur foundation (Light ivory) 
Hightlight & Contouring - Maybelline Fit me foundation stick & L'oreal Lumi Magique concealer 
H & C puderform - Anastasia Beverly Hills contourkit (Banana, Fawn & Sand)
Rouge - Sleek "French rose"

Mascara - L'oreal Telescopic
Ögonbryn - Anastasia Dip brow Pomade (medium brown) 
Ögonskugga - Sleek "Morrocan Myrrh"
Läppar - Make up store "Fairytale Dream" 
Läppar - Nyx lip gloss "Creme Brulee"

HELG-UPDATE

Godmorgon på er! 

I fredags träffade jag Rebecka för catch up och mys. Solade, gick ett antal rundor och däremellan var vi ute och körde bara. Mötte sedan upp några andra polare och softade där ett tag innan jag åkte hem för att sova. Lördag - ja det innebär fest. Utgång tillsammans med Isabell och Johanna och lyckades även träffa alla mina saknade tågarpsboys som jag inte har sett på evigheter. 
Igår fyllde min brorsa år, GRATTIS MANNEN, så vi var där någon timme och firade honom och sedan däckade jag innan klockan 7, vilket resulterar att jag är vaken redan nu. Ett bättre helg om man säger så!