linneajosefin

DE SENASTE DAGARNA

Hej på er!

Lite dålig uppdatering men har i stort sett mest jobbat och sovit. Har inte heller mått särskilt bra de senaste dagarna, så har inte känt någon blogglust alls. Slutade ta 2 av mina mediciner för snart 2 veckor sedan, för att inte riskera att försova mig till jobb, och har mått oväntat bra fram tills igår då allting kom som en riktig käftsmäll. Vaknade upp och kändes som jag hade ett stort betongblock över bröstet och smärta i hela kroppen. 

Som tur var träffade jag pappa och jill igår som räddade mitt humör i några timmar. Blev några timmar med catch-up med b.la väldigt roliga nyheter, god mat och sedan fick jag även två nya linnen av paps. 

Idag har vi haft en otrolig ohändelserik dag på jobb. Satt och vänta nästan 20 minuter mellan varje samtal och hade i stort sett bara avbokningar. MEN så en av mina kunder som ringde, var en av mina "chefer" som skulle boka hotell. Förstår ni pressen? Nervositeten? Jag failade totalt. Alltså jag vet inte, var så yr och nä, alltså bara nä. Kändes lite mindre bra. När jag gör jättebra ifrån mig på nästan alla samtal och sedan när de hör så missar jag hälften. 
6 timmars jobb och sedan har jag myst med peps OCH tro det eller ej, men har spelat in ett videoinlägg. Allting är filmat men har inte satt ihop filmen än. Men imorgon eller lördag så! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas