linneajosefin

CROSS THE WATER FOR YOU

Idag är första dagen på flera veckor där jag känt att jag inte håller på att dö.Vaknade faktiskt upp i morse och mådde helt okej, ÄNTLIGEN. Som pricken över i:et är jag dessutom ledig imorgon och torsdag vilket kanske innebär att jag till och med kan bli frisk. Vi får hoppas det i alla fall!

Mitt rum är obeskrivligt äckligt och ofräscht så nu har jag äntligen påbörjat en städning av både det och resten av huset. Förhoppningsvis orkar/hinner jag klart idag annars får jag slutföra projektet imorgon. Har jag tid under dessa lediga dagarna så ska jag även städa och rensa ut garderoben, men det har jag sagt i flera månander nu så jag har väl inte allt för höga förhoppningar på mig själv. Har åtminstone lyckats starta både diskmaskin och tvättmaskinen själv idag, förtjänar så många vuxenpoäng.

För att njuta av ledigheten så blir det gaming och streaming hela natten, bara för att jag kan. Och så glass och flera liter Pepsi max till det. Perfekt!

CHILLA LIDE

Denna dagen började på vårdcentralen där jag tog en himla massa blodprov innan jag till slut åkte hem och sov en timme till innan jobb. Att jobba idag var otroligt plågsamt, då jag fortfarande mår så dåligt. Näsan hinner non-stop och jag kan inte prata pga täppt. Ni kan ju gissa hur många gånger mina kunder fått säga "va??" idag för att de inte kunnat höra vad jag säger. 

Nu har jag suttit och byggt mitt allra första nagel-set på mig själv, bild får ni se imorgon. Nu ska jag laga middag och städa upp lite innan jag faktiskt ska sova tidigt idag. Då jag är hemma själv så ser huset ut som en svinstia även om jag försökt hållt rätt bra ordning här, så det innebär storstädning på onsdag och torsdag då jag är ledig från jobb. 

SÖNDAG

Fruktansvärt hemsk uppdatering här, men har helt enkelt varit upptagen eller alldeles för trött för att starta datorn. Är återigen ännu förkyldare och mår mer eller mindre skit. Har fått ta ledigt från jobb nummer 2 för att klara av mitt fasta jobb, vilket även inneburit 2 lediga dagar för mig nu. Umgåtts med fina vänner både fredag och i lördags och kom nu precis hem och förbereder inför pannkaks-frukost. Vi hörs!

-

På jobb idag när företaget hyrde in Helsingborgs glassfabrik som stod och bjöd alla anställda på glass. Klagar inte!

Hej på er!

Måndag idag men ingen måndagsångest här inte. Jag älskar mitt jobb, och trivs så himla bra där med mina kollegor. Det innebär att det är de bästa 6 timmarna på dygnet faktiskt. Lite sorgligt egentligen, att jag mår som bäst när jag jobbar, men jag är väldigt glad att jag faktiskt har ett jobb som jag trivs med. 

Denna veckan har jag fullt upp, jag jobbar 5 dagar på mitt vanliga jobb, 3 kvällar på restaurangen, två dagar med nagelutbildning och ett tandläkarbesök ska hinnas med fram till lördag, vilket innebär att jag kommer vara totalt slutkört när jag slutar jobb på lördag. Har bett om ledigt från både hotels och restaurangen på söndagen innan jag ger mig in i ytterligare en jobbvecka, vilket kan behövas. 

 

PÅ ÅTERSEENDE

Min midsommar var underbar och spenderades tillsammans med alla favoriter. Grill, mys och härligheter i Tågarp innan jag åkte vidare till Helsingborg för en utgång med brudarna. Var hemma 8 på morgonen och mådde desto sämre under hela lördagen. 
Idag har jag spenderat morgonen på jobb och har sedan dess bara myst i soffan med peps. 

Jag vet att uppdateringen är lite halvkass, men just nu verkar inget i mitt liv gå som jag vill. Varje dag är en kamp mot mig själv och eftersom jag inte bara vill sprida negativ energi här, så får ni nöja er med lite färre inlägg, när jag väl är på helt okej humör. Hoppas ni förstår <3

3 FÖR 2, BARA IDAG

NLY BRANDS

 

 
Fram till imorgon 10.00 får ni billigaste varan på köpet när ni köper 3 varor från NLY brands. Detta gäller alltså samtliga NLY märken, allt från skor, smycken till kläder. Ovan har jag samlat några av mina favoriter som dessutom är på rean och ligger på löjligt låga priser redan innan detta erbjudandet. Passa på säger jag bara, och använd koden : NLYBRANDS för att få 3 för 2! 

MIDSOMMAR 2014

Mår bättre idag men kände ändå att jag behövde en dags vila till för att faktiskt kunna tillfriskna någorlunda. Så idag blev det pannkakor till frukost och barnfilmer på tv hela dagen. Sitter och tittar igen massa sommarbilder från förra året, jisses vilken skillnad det är på vädret. Var ärligt ute och powerwalkade varje dag i strålande solsken för 1 år sedan, medan man idag behöver både jacka och paraply så fort man lämnar huset. Mest sorgligt är ju faktiskt skillnaden på min kropp, men yolo har bara mig själv att skylla.

Bilderna ovan är från midsommar 2014!

ALWAYS SICK

Jag hinner aldrig bli riktigt frisk utan är alltid mer eller mindre sjuk känns det som. Idag vaknade jag upp och mådde mycket sämre än tidigare i veckan och visste att jag inte skulle orka jobba, så jag fick tyvärr stanna hemma från jobb idag. Har fått sova ut och även sett klart säsong 3 av Walking Dead. Fick tyvärr även avboka biobesöket som väntade i malmö ikväll, men what to do. Hade nog somnat under filmen ändå...

SEE YOU AGAIN

Min fina pojke.

Ytterligare en ny vecka och vi är ju faktiskt inne i så kallad "sommar" nu. Går fortfarande och fryser i jacka och långa byxor när vi för ett år sedan kunde springa runt i shorts och linne och njöt av livet. 
Har i alla fall jobbat både idag och igår, hunnit träffa min saknade bästis och har även haft möte på jobb nr 2 idag. Jobb ytterligare två dagar och sedan äntligen ledighet igen. Känns som att det verkligen är behövligt nu. Hade behövt en semester iväg från allting och bara koppla bort omvärlden ett tag.