linneajosefin

PROTEINBOLAGET

Mina två senaste leveranser från Proteinbolaget.

Innehåller min absoluta favoritsmak på protein, vanilj/päron, en av de nyaste smakerna jordgubb/vit choklad, tillsammans med Brazilian Mango BCAA och Blueberry Soda som jag ser sååå fram emot att testa. Proteinbolaget är verkligen sjukt grymma med sina smaker så jag har höga förhoppningar på denna BCAA.

Till det, givetvis nya shakers då mina gamla börjat bli lite ofräsha och luktar gammal proteinshake. Älskar de nya färgerna, mycket trevligare än de gamla svarta med orange text!

Funderar på att kanske tävla ut proteinpulver och BCAA i valfri smak, skulle det vara intressant?

A DAY OFF

Fick åka hem en timme tidigare från jobb igår pga feber, vilket innebär att jag är hemma idag också. Har lyckats dämpa det mesta av febern och huvudvärken med ett antal värktabletter och disneyfilm på tv. Ska så fort jag får ork rensa lite till på rummet, ska b.la. rensa och slänga massa väskor som hittades i klädkammaren. Ser framemot en helg då jag för första gången på länge kan få vila ut och kanske för en gångs skull bli helt frisk. Ledig både lördag och söndag, vilket paradis. 

 

 

THE NOVEMBER MAN

Idag har jag och mamma spenderat 4-5 timmar med att rensa och städa min garderob. W O W vilken skillnad. Man ser golvet i min klädkammare för första gången på säkert 1 år. Där har tidigare legat en ca 1 meter hög av kläder som täckte hela golvet, samt att alla hyllor med kläder var fullständigt kaos. Nu kvarstår bara några hyllor kvar på rummet innan allting är genomrensat och städat.

Fick under kvällen hoppa in extra på jobb i 2 timmar och har sedan dess suttit och sett på The november man.

I'LL STAY HERE

Igår bjöd Max på middag på manda'rin följt av x antal drinkar i stan. Hur mysigt som helst!
Mindre mysigt när han lämnade mig ensam i sängen klockan 8 imorse för att jobba, men tack och lov kunde jag ligga och gotta mig 6 timmar till innan jag också drog vidare till jobb. Så är nu äntligen hemma efter dagens pass och är faktiskt ledig imorgon. Yes, ni vet exakt vad det betyder, gaming. See ya!

NEW IN ADIDAS

Ett par underbara skor från Adidas landade hos mig i slutet av förra veckan. Gjorde ett svårt val mellan dessa och ett par vita Adidas originals superstar och när dessa till slut kom in igen efter att ha varit slutsålda i evigheter kunde jag bara inte motstå. De är för tillfället slutsålda (som vanligt) men ni hittar andra färger här. Kommer vara vrålsnygga till ett par svarta jeans till hösten också!

BADPOJKEN

Haft två lite jobbigare dagar, därav ingen uppdatering. En middag med pappa och en myskväll med max gjorde allting bättre så idag har jag varit på jobb igen och mår mycket bättre än tidigare i veckan. 
Jag har lite nya saker att visa er, ett par underbara skor, en nyhet från Proteinbolaget och x antal megasnygga posters! Jag ska bara köpa hem ramar till dem sen ska ni få se dom. Ni kommer bli minst lika kära i dom som jag är!

Nu ska jag (för 10e gången denna månaden) påbörja städning och rensning på rummet innan jag åker in till stan och träffar lite vänner ikväll. Ha de!

 

TÄVLING I SAMBAND MED CUTENESS

Jag håller just nu en tävling i samband med cuteness.se på min instagram som jag verkligen vill tipsa om!

En person kommer att vinna valfri känsloskål (finns här för er som är intresserade av att köpa en) Vill ni veta det bästa av allt? Ni behöver inte ens dela något och skriva massa egna inlägg om att ni är med och tävlar. För att vara med så behöver ni följa @kattlinnea (mig) och @cuteness.se på instagram, samt tagga två vänner som du tror skulle vilja vara med och tävla. Dessa taggar du i kommentarerna under tävlingsbilden på min instagram. 

 

Avslutar 12.00 25/7