linneajosefin

NOBODY TO LOVE

Hej darlings! I'm still alive!

Har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna, vilket också har varit orsaken till att jag tagit avstånd från bloggen. Måste försöka att låta bli att skriva massa kvantitets-inlägg bara för att hålla bloggen aktiv. Eller vad säger ni, hellre inlägg som är intressanta än 100 ointressanta där jag bara berättar att jag jobbat?

Som sagt, de senaste dagarna har bestått av jobb och "kvarsittning" för mig och susanne som har tagit våra egna sovmorgnar. Imorgon är sista jobbdagen innan jag tar tåget upp till Stockholm för att spendera min helg där! Eller ja, egentligen ska jag inte spendera den i Stockholm, utan på M/S Galaxy färjan mellan Stockholm och Åbo tillsammans med resten av crew-gänget i KBK. Är ambassadör för ett företag som heter 100%party som arrangerar kryssningar och fester, och i denna helgen ska vi samlas för att umgås, planera och kolla in skeppet inför den stora kryssningen i början på mars som jag ska vara med och jobba på. Ser galet mycket fram emot detta! Är ni intresserade av att hänga med så är det bara att skicka mig ett PM på facebook eller kommentera här så ger jag er mer info!

Så det är så kommande dagar kommer att se ut och det kommer därmed bli desto sämre uppdatering under helgen. Hoppas ni haft en kanonvecka!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas