linneajosefin

CREW-KRYSSNING

Wow. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva min helg i ord, den var SÅ - JÄVLA - BRA. 

Vårt crewgäng består av ALLA möjliga sorts människor som funkar perfekt tillsammans. Olika ursprung, olika hudfärg, 4 brudar med rosa hår, 2 scandalbeauties-bloggare, x antal homosexuella, x antal bisexuella, 2 stycken unga mammor, piercade, tatuerade, olika yrken, olika bakgrund och olika personligheter. Trots det så har vi några gemensamma saker: Alla är precis lika öppna och trevliga mot varandra och vi älskar att festa. Det finns en anledning till varför vi tillhör crew i 100%PARTY. Det finns absolut inget dömande eller förutfattade meningar hos någon hos oss, och det är det som gör alla så jäkla perfekta tillsammans. 

Så, vad har jag egentligen gjort i helgen? well, festat. En 23- timmars kryssning innebär inte 5 timmars fest och sedan sova, utan det innebär fest i 23 timmar, utan undantag. Man slösar inte bort tiden på sömn eller på sura miner, utan man dansar och umgås tills det är dags att stiga av båten igen. 

Alltså, det finns ingen tvekan om att ni går miste om JÄKLIGT mycket om ni inte följer med oss på vår stora kryssning 6-7 mars. M/S Galaxy, 23 timmars fullt krök med flera tusen andra ungdomar och människor. Pallar du trycket? ;) Hör av er på facebook för mer info eller bokning!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas