linneajosefin

MAKE UP STORE TIPS

TIPS! Just nu får ni 2 för 1 på Make up stores ögonskuggor. Erbjudandet tar ni del av via Rabble som går att ladda ner som app i mobilen och har helt sjukt bra erbjudande emellanåt. Gäller januari ut, så passa på!

NYTT FRÅN SHEINSIDE

Senaste tillskottet till Sheinside. Satt tyvärr inte alls lika bra på mig som jag hade hoppats på, hade behövt 20 cm till på min kropp och lite mindre kurvor. Ni hittar den här

VINN PERSONLIGT KOSTUPPLÄGG

Vill ni få en drömkropp till sommaren? Passa på att tävla om chansen att vinna ett 2-veckors personligt kostupplägg i samarbete med @privatetrainingonline på min instagram, @kattlinnea

Det enda ni behöver göra är att kommentera under tävlingsbilden att ni är med och tävla, så ta chansen att få detta grymma pris!

CREW-KRYSSNING

Wow. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva min helg i ord, den var SÅ - JÄVLA - BRA. 

Vårt crewgäng består av ALLA möjliga sorts människor som funkar perfekt tillsammans. Olika ursprung, olika hudfärg, 4 brudar med rosa hår, 2 scandalbeauties-bloggare, x antal homosexuella, x antal bisexuella, 2 stycken unga mammor, piercade, tatuerade, olika yrken, olika bakgrund och olika personligheter. Trots det så har vi några gemensamma saker: Alla är precis lika öppna och trevliga mot varandra och vi älskar att festa. Det finns en anledning till varför vi tillhör crew i 100%PARTY. Det finns absolut inget dömande eller förutfattade meningar hos någon hos oss, och det är det som gör alla så jäkla perfekta tillsammans. 

Så, vad har jag egentligen gjort i helgen? well, festat. En 23- timmars kryssning innebär inte 5 timmars fest och sedan sova, utan det innebär fest i 23 timmar, utan undantag. Man slösar inte bort tiden på sömn eller på sura miner, utan man dansar och umgås tills det är dags att stiga av båten igen. 

Alltså, det finns ingen tvekan om att ni går miste om JÄKLIGT mycket om ni inte följer med oss på vår stora kryssning 6-7 mars. M/S Galaxy, 23 timmars fullt krök med flera tusen andra ungdomar och människor. Pallar du trycket? ;) Hör av er på facebook för mer info eller bokning!

 

 

FAN VAD DET STINKER

TGIF, eller vad säger ni?

Var på ovanligt bra humör på jobb idag trots att det inte blev några sälj för min del. Och trots att det STANK SKIT i Helsingborg, som ingen av er lär ha missat? Det missade inte min kund i andra sidan luren heller........ Jag och Susanne satt och prata om stanken, när jag "FYFAN VAD DET STANK BAJS" när jag hör i mina lurar "Vad är det som stinker bajs?" Alltså. Förstår ni? Förstår ni hur mycket jag skämdes ihjäl? Och att föra en hel konversation om abonnemang och priser när jag höll på att garva sönder. Men gjorde tydligen gott intryck ändå, för det blir en sälj på måndag. Fick så klart be om ursäkt för att jag missat att han svarat och att han råkat höra det... Tack och lov var det ingen surgubbe utan han skämta bara om det och "hoppas stanken försvinner" innan vi sa hejdå. Well, vågade inte säga så mycket mer olämpligt under resten av dagen. 

Lyckades nu omboka min avgångsbiljett imorgon från 6.30 till 8.30. Fjäskade sönder och fick betala 100 kronor extra. Well, det var de 2 timmarna sömn värda. Ska försöka packa lite nu så jag inte står med allting imorgon bitti. Hoppas ni får en kanonhelg!

 

NOBODY TO LOVE

Hej darlings! I'm still alive!

Har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna, vilket också har varit orsaken till att jag tagit avstånd från bloggen. Måste försöka att låta bli att skriva massa kvantitets-inlägg bara för att hålla bloggen aktiv. Eller vad säger ni, hellre inlägg som är intressanta än 100 ointressanta där jag bara berättar att jag jobbat?

Som sagt, de senaste dagarna har bestått av jobb och "kvarsittning" för mig och susanne som har tagit våra egna sovmorgnar. Imorgon är sista jobbdagen innan jag tar tåget upp till Stockholm för att spendera min helg där! Eller ja, egentligen ska jag inte spendera den i Stockholm, utan på M/S Galaxy färjan mellan Stockholm och Åbo tillsammans med resten av crew-gänget i KBK. Är ambassadör för ett företag som heter 100%party som arrangerar kryssningar och fester, och i denna helgen ska vi samlas för att umgås, planera och kolla in skeppet inför den stora kryssningen i början på mars som jag ska vara med och jobba på. Ser galet mycket fram emot detta! Är ni intresserade av att hänga med så är det bara att skicka mig ett PM på facebook eller kommentera här så ger jag er mer info!

Så det är så kommande dagar kommer att se ut och det kommer därmed bli desto sämre uppdatering under helgen. Hoppas ni haft en kanonvecka!

FALL IN LOVE

Fall in love with someone who wants to know your favorite color and just how you like your coffee. Fall in love with someone who loves the way you laugh and would do absolutely anything to hear it. Fall in love with someone who puts their head on your chest just to hear your heart beat. Fall in love with someone who kisses you in public and is proud to show you off to anyone they know. Fall in love with someone who makes you question why you were afraid to fall in love in the first place. Fall in love with someone who would never ever want to hurt you. Fall in love with someone who falls in love with your flaws and thinks you are perfect just the way you are. Fall in love with someone who thinks you are the one they would love to wake up to each day. 

MAKEUP

Har länge velat köpa en palett med flera olika färger att exprimentera med och våga testa lite annat. Har varit helt fast i alla bruna nyanser sedan jag började sminka mig för x antal år sedan och har sedan dess i stort sett bara använt olika bruna/beiga nyanser och på sistone en hel del lila och svaga gröna färger. Så nu har jag äntligen införskaffat mig en himla massa färger, fast i budgetversion så länge.