linneajosefin

VECKANS BLOGG

Där var otroligt många bra bloggare/bloggerskor som var med och tävla om förra veckans "veckans blogg-tävling" Jag har tillslut utsett två stycken grymma bloggar;

Den första bloggen tillhör en tjej vid namn Rebecka och är en sån där typisk blogg med många härliga bilder. Hennes blogg hittar ni här.

Bloggvinnare nummer två är Isabella. Bilder som man bara dreglar över... Kolla in henne här.

Båda vinnarna är helt klart värda att kika in! En ny bloggtävling läggs upp under kvällen eller morgondagen, så stay tuned.

STORSTÄDNING

Hej på er!
Ännu en natt då jag legat vaken och inte somnat förrän vid soluppgång. Andningen är visserligen bättre, men den blir åter sämre så fort kvällarna kommer. Känner mig lite småkrasslig så idag ska jag faktiskt städa rummet (nej, inte frivilligt utan vill bara inte förlora hörseln pga mammas tjat och gnäll) och kanske påbörja utrensningen av garderoben också. 

Vi hörs senare!

I'M LEAVING, YOU ARE FAR BEHIND

 

Dagen har spenderats nere i malmö, på emporia med Christopher. Riktigt stolt över mig själv, kom hem med precis samma summa på kontot som jag hade när jag åkte dit. Och då ska ändå påpekas att jag höll på att dö sminkdöden inne på Sephora. Prövade istället ut rätt färg på lite annat smink som jag får önska mig i present istället. Jag fyller ju faktiskt 20 om bara lite mer än månad!!!

Nu är det dags för mig att klättra lite i ranked, see ya!

TIME OF OUR LIVES

Som ni såg i det senaste inlägget åkte jag till slut in till akuten pga mina andningsbesvär. Lyssnade på hjärtat, gjorde EKG, tog blodprov och röntgade lungorna, utan resultat. Dem hittade inget fel, vilket visserligen var skönt att höra samtidigt som jag hade velat ha en orsak. Kom hem 4,5 timmar senare och hade då varit vaken i ett dygn men det blev bara 3 timmar sömn innan jag åkte in till Sofie. 

En spontan utgång som slutade ovanligt tidigt för oss och vi däckade båda hemma hos henne vid 3-halv 4. Bortsett från en runda till konsum, lite mat och bilfärden hem vid 4 på eftermiddagen så har jag sovit konstant från halv 4 igår natt till 10 imorse. 28 timmar, precis lagom. 
Kan lugnt säga att jag är utvilad nu i alla fall och har till slut lyckats vända rätt på dygnet. 

NY BLOGGADRESS

Sådär, nu hittar ni min blogg på endast linneajosefin.se vilket ser mycket bättre ut, enligt mig. 

Idag har inte bränt många kalorier, utan har mest spelat lol, sett tv, ätit glass och gråtit över mina andningsbesvär. Ringde 1177, men la på direkt när det visade sig att jag hade könummer 38. Men med lite tips från olika håll lyckades till slut bli bättre. 

Nu ska jag sätta in min tandblekning och avrunda kvällen med ännu ett game eller med en mysig film. Ha det bra!

HALSBAND TÄVLING

Detta vrålsnygga halsband fick jag hem från Annalinnea som är en grym tjej som gör de alla sina smycken för hand, många av dom med fotografier i dessutom. Eftersom jag blev så kär i detta halsbandet kommer jag dessutom att lotta ut ett precis likadant till er, men den tävlingen hålls på min instagram @kattlinnea . Så var med och tävla där och kolla gärna in hennes hemsida för att hitta något annat som passar dig!