linneajosefin

MARMORSKAL

Detta supersnygga som jag har designat själv fick jag hem förra veckan. Då jag är fruktansvärt klumpig av mig har jag insett att plånboksskal är det enda alternativet för mig, då där är skydd både fram och bak vilket gör att den faktiskt klarar en hel del smällar. Att dessutom kunna ha med bankkort, leg och andra nödvändigheter i mobilen är bara ett plus. Så skönt när man tex festar, att slippa gå runt och bära på både plånbok OCH mobil. Smidigt!

Vill du också designa eget skal?  Det som är extra grymt med det är att du kan skapa ett väldigt personligt eller unikt skal. Kanske en naturbild som du själv har tagit, en bild på dig själv tillsammans med någon du tycker om eller så kan du ladda upp ett eget mönster. Valmöjligheterna är många! När jag designade mitt använda jag en färdig design och allting var väldigt lätt och smidigt. 
Du kan självklart designa ditt skal till alla olika sorters storlekar av telefoner och surfplattor, men oavsett vilken telefon ni har så rekommenderar jag personligen er verkligen att inskaffa ett plånboksfodral. Din telefon kommer tacka dig och det kommer underlätta vardagen så mycket då du aldrig riskerar att glömma bankkortet eller andra viktiga kort. Gör ditt eget Iphone 6 plånboksfodral här

Leveranstiden ligger på ca 7 dagar, vilket jag tycker är väldigt imponerande för den långa produktionsprocessen.

 

I samarbete med Gocustomized

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas