linneajosefin

LOELLE

Ett paket jag fick hem för 2 veckor sedan från Loelle och blev sååå glad när jag öppnade det. Minns ni att jag skrev om min besvärliga vinterhy för ett tag sedan? Detta kom som en räddare i nöden. 

Ekologisk nyponrosolja (direktlänk): 

Loelle’s ekologiska nyponrosfröolja utvinns ur vildrosen Rosa Mosqueta som trivs runt bergskedjan Anderna i Chile. Den innehåller de essentiella fettsyrorna Omega 3 och Omega 6 samt mycket höga halter av Provitamin A, huvudsakligen beta-karoten. Denna kombination av naturliga ingredienser har visat sig bidra till att förebygga skador på hudvävnad , främja ett ungdomligt utseende och samtidigt vara skonsam nog att använda på de känsliga områdena runt ögonen. Den absorberas snabbt in i huden, återfuktar och skapar en skyddande barriär på huden för att förhindra uttorkning.

- Rik på omega 3, omega 6 och provitamin A
- Reparerande och genererande på skadad hudvävnad
- Återfuktande och förebyggande
- Anti-aging olja

 

Ekologisk arganoil (direktlänk):

En helt naturlig och certifierad ekologisk arganolja som bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger omodelbar lyster. Oljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer och dess rika innehåll av vitamin E gör att den motverkar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Antiinflammatoriska egenskaper gör den lämplig för acnehud och psoriasis. 

Användning på hår: 
Den rena oljan kan användas outspädd i håret antingen som hårinpackning för att återfå glans och lyster eller några droppar efter stylig mot krissighet eller torra och klyvna hårtoppar. 

Användning på hud: 
Kan användas på ansikte och kropp som dag- och nattkräm eller att blandas ut med din befintliga kräm. Som massageolja, till att göra egen bodyscrub tillsammans med kaffesump eller socker, smörja in på torra områden som läppar, hälar, armbågar och nagelband. En olja som fungerar och är bra till i stort sett allting! 

 

Ekologiskt rosenvatten (direktlänk):

Kan användas för att fräscha upp och återfukta huden efter tvätt, under dagen framför datorn eller blanda i din befintliga dag- och nattkräm. Rosenvatten förbereder huden för ansiktskrämen genom att neutralisera ph-värdet och fungerar svalkande och uppiggande. Är svagt sammandragande och ökar blodtillförseln.

 

Rhassoultvål ekologisk (direktlänk):

En handgjord rhassoultvål från Atlasbergen i Marocko. Näringsrik tvål som rengör skonsamt både ansikte och kropp med återfuktande och mjukgörande egenskaper. Ger den hy fin ungdomlig spänst och lyster.

 

Recensioner kommer att komma upp på de produkter jag inte testat än. Arganoljan testade jag direkt när jag fick hem paketet och ger den ett sååå stort plus. Jag använde den först outspädd i ansiktet för att rädda min torra hud och efter några dagar så började jag blanda ut någon få droppe av den tillsammans med min nattkräm. Ser och märker verkligen skillnad. Mitt ansikte är inte alls lika torrt längre, kliar inte och gör inte ont pga torrhet. Rekommenderar starkt!


All information om produkterna är tagen från Loelles hemsida.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas