linneajosefin

BLINGIT

Untitled #91

 

Untitled #91 by linneajosefin on Polyvore

 

Ja, jag vet att det har blivit en hel del julklappstips och tips på kläder/ smycken nu inför jul och nyår här på bloggen denna månaden. Men jag vill ju givetvis dela med mig utav mina bästa tips och favoritsidor. Jag hoppas såklart att ni har kollat in alla tips och förhoppningsvis hittat något trevligt, antingen till er själva eller i julklapp till någon annan. Så fort vi går över till januari-månad lovar jag att det kommer bli lite omväxling och nytt på bloggen! Men för att fortsätta på smyckes-trenden så är dagens tips blingit.se, en webshop som jag ÄLSKAR. 

Sidan riktar främst in sig på smycken, så som armband, halsband, örhängen och ringar men de har även klockor, väskor och andra accessoarer till både män och kvinnor. Favoritsmyckena på webshopen är så klart alla smycken i Astrid & Agnes-kollektionerna tillsammans med Bud to rose. Har verkligen fått upp ögonen för deras smycken på sistone! Några av armbanden ser dock nästan ut som Marc by Marc Jabobs vilket är lite tråkigt men fortfarande helt sjukt snygga! Alice & Agnes kör både roseguld, silver och guld och oftast tillsammans. Halsbandet som ni ser ovan köpte jag till mamma i julklapp förra året och då det är både guld och silver är det enkelt och fint att matcha till i stort sett allting.

Det går fortfarande att beställa så att det hinner fram innan jul. Perfekt sista-minuten present till mamma, flickvännen, syrran. Så länge ni beställer innan klockan 14.00 så postas paketet samma dag. Så, ni har fortfarande morgondagen på er! Avgudar såna hemsidor haha, medan vissa har en leveranstid på 2-3 veckor. Så stort plus på det! Dessutom har dom 30 dagars öppet köp! Med 60 olika märken slår jag vad om att du hittar något du gillar ;) 

 http://blingit.se/

I samarbete med blingit.se

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas