linneajosefin

PURPLE EYESHADOW

Lördagen spenderades hemma hos Mevi, som fyllde 20, tillsammans med massa andra goa människor. Sååå längesen jag träffade många av dom, så det var otroligt trevligt! Vid 2 tiden drog en del vidare ut för att festa, men för mig som nykterist blev det hemgång och sova. Mår återigen dåligt, ont i halsen, yr, feber, förkylning, det vanliga ni det... Är så trött på skiten. Nu ska jag hoppa i säng och ladda upp inför 4 dagars jobb! Godnatt på er

MITT FÖRSTA NAGELSET

Idag gjorde jag mitt första franska set på någon annan än min plasthand. Testade även förlängning med mall för första gången. Tog sin lilla tid men slutresultatet blev bra. Och nej, naglarna står inte uppåt som det ser ut på en av fingrarna, utan det är modellen som spände fingrarna så det såg weird ut ^^ Sjukt tacksam över att någon faktiskt kan sitta så länge och ha tålamod när jag ska bygga. Går ju inte megasnabbt nu i början precis...

 

TIPS PÅ BÄSTA HIGHLIGHT CONCEALER

Jag har tappat räkningen för alla gånger som jag har tipsat er om YSL Touche Eclat Radiant Touch, min favoritconcealer med highligt effekt. Åter igen tänkte jag tipsa om den, då jag hittat den för 289 kronor (!!) istället för 375 kronor som  den normalt ligger på. Därför tänkte jag återigen tipsa om denna för er som är ute efter en ny highlighter. Detta är alltså en concealer som framhäver, så jag skulle absolut inte rekommendera er att ha den på finnar, blemmor och annat som ni vill neutralisera. Den är däremot helt underbar att ha under ögonen, näsa, panna och på de ställena du highlightar i vanliga fall. Här hittar ni den nu för 289 kronor istället. 

 

 

PÅ RUTA 1

Idag köpte jag äntligen ett nytt gymkort, mamma lyckades fjäska så att jag kunde börja på filborna igen UTAN BINDNINGSTID. Såååå awesome. Dock så hade dom bytt ut dom sköna massagestolarna till några nyare som inte alls var lika sköna :( Menmen, betalar jag 400 kronor i månaden för ett gymkort så ska jag minsann ta och träna också!!

Jag vet att jag lovat er videon och en del av er har tjatat efter den. Ber så hemskt mycket om ursäkt, men har bara inte haft lust eller energi till det. Har mått så dåligt men förhoppningsvis får jag tummarna ur röven och gör den i helgen. Påbörjar även mitt bloggbyte till en ny portal så småningom. Visserligen är han otroligt stilrent, enkelt men saker och ting sköts inte rätt här. Och efter att ha hört ännu mer så väljer jag att lämna for.me och stå på lite egna ben. 

Sitter nyduschad och ska ta en powernap innan jag åker till Max för att spendera natten där. En bättre kväll kan man inte önska sig!

Det där med att välja gym....

Har haft en otroligt jobbig vecka, helg och lär egentligen inte vara mycket lättare nu i veckan. Men jag får ta livet med små steg och kämpa dag för dag. Idag var jag tillbaka på jobb och hade planerat att köpa nytt gymkort efter, men när jag körde runt och letade parkering i stan insåg jag att "vafan, såhär vill jag inte ha det varje gång jag tränar". Så jag körde hem istället och får väl sätta mig ner och fundera över gymvalet. Jag ÄLSKAR som sagt mitt förra gym, Filborna, som har allt jag önskar på ett gym. Perfekt hall, ca 40 löpband och crosstrainers, massagestolar och fullsmockat schema med härliga gruppass. Gratis parkering. Och så kommer nackdelen, priset och bindningstid. Ska jag ha lägsta möjliga pris på 400 kronor/månad måste jag binda upp mig i 1 år. Alternativen är billiga gym i stan, lite sämre, behöva betala OCH leta parkering varje gång, ingen bindningstid. GAH, hade det inte varit för bindningstiden hade jag inte tvekat en sekund... Hur fasiken kan de va så svårt att välja gym?

Somnade istället direkt när jag kom hem och har precis lagat mat och ser framemot Pocahontas 2 som börjar på tv om 1 timme. Ja, jag är fortfarande ett barn. 

Jag har pga min viktökning inte gått in i en enda klädesaffär på ca 3 månader. Det har inte alls känts kul eller motiverande, men imorgon tänkte jag ta en sväng inom väla för att handla lite nytt. Kan behövas lite uppmuntran innan morgondagens läkarbesök.

NAGELDEKORATION

Såhär ser det ut när vi satt och övade på pilliga detaljer på nagelsalongen. Usch, att göra blommor med den metoden var så mycket svårare än det såg ut. På understa bilden ser ni i alla fall lite av det vi övade på, vanlig marmorering (love it!!!) och olika sorters blommor. 

KVALITETSTID

Har haft en helt otroligt mysig kväll hos med pappa, Jill och Linus. Satt ute och grillade på den grillen ni ser på bilden, otroligt mysigt, påminner lite om fondue. Blev många känslosamma samtalsämne och mycket kvalitetstid, som jag har saknat dom. 

Kom även hem 2 tv-apparater rikare hahah och lite annat smått och gott som jag hittade där hemma som jag ville ha. Nu blir det gaming-natt. 

GRÄDDBULLAR

Köpte hem gräddbullar från Gräddbullerian idag för att överraska mamma och tobbe lite. Hallon, passionsfrukt och blåbärs smak, alla täckta i vit choklad.