linneajosefin

UR MIN DAGBOK

Jag längtar efter att falla för någon och få mina känslor besvarade. Jag längtar efter att träffa en kille som inte tvekar över att höra av sig, väljer mig före en utekväll och som skulle välja mig alla dagar i veckan.Jag längtar efter att få känna den där känslan, att veta att han inte vill vara någon annanstans än med mig.
 
Tänk att sova med honom, vakna på natten av att han drar mig närmre och kysser mig på pannan. Att höra hans trötta nyvakna röst säga att han älskar mig och känna hans varma andetag mot min nacke. Tänk att vakna varje morgon till det. Hans armar runt om mig, min kropp tätt mot hans och hans lugna varma andetag mot min nacke. Tänk att vakna varje morgon tillsammans med kärleken i ens liv, och återigen gå till sängs med honom på kvällen. 
Jag längtar efter det. 
 
- Skrivet av mig i min dagbok. 

NEW UNDIES

Har flera gånger förr skrivit om underklädes-märket ELLA M, som jag ÄLSKAR. Lyckades i veckan hitta 3 plagg därifrån på rean inne på Lindex. 

FRÅN SHEINSIDE

Älskar denna tröjan från Shenside. En aning kort i armarna men syns inte om man drar upp den (som jag gjort). Jag har storlek S i min men är ni en vanlig S så rekommenderar jag att gå upp i storlek. Ni hittar den här 

MÅNDAG

Inatt kommer min mams och tobbe hem efter 1 vecka utomlands, vilket innebär att det blir storstädning av huset idag. Funderar på att låta allting vara, men mamma lär väl gå in i väggen och gråta konstant i flera dagar då, så det är bara att börja städa nu haha. 
Har även en himla massa shopping och paket att visa er (som vanligt) men nu är det verkligen slutshoppat för några veckor. Vi hörs senare!

GODASTE BEN & JERRY

Jag ÄLSKAR denna smaken. Wow alltså. Perfekt mig som är kanel-älskare haha. 
De flesta Ben & Jerry's har däremot mer än "en glassmak", t.ex. både vanilj och choklad-glass och sedan chokladbitar i, medan denna endast har samma smak rakt igenom. Det innebär att man tröttnar lite snabbare och inte äter lika mycket, så det kan ju ses som en fördel också. Men för er som älskar kanel, så rekommenderar jag verkligen denna!

GUNS

Igår spenderades eftermiddagen på Väla tillsammans med Rebecka, där jag shoppade för sådär 1000 kronor mer än vad jag skulle. Wops. På kvällen träffade jag Linda och mös i hennes lägenhet innan vi drog oss ner till stan för en utekväll där. 

Idag är man helt slut i både kropp och huvud efter gårdagen och jag ska inte röra mig en meter mer än mellan soffan och sängen. Ska fortsätta se film nu, hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

HÅRVÅRD BESTÄLLT

Min senaste beställning från Beautynet.se ser ni ovan. Ett kombi paket med Shampoo, balsam och inpackning från Keune, från deras serie "Care Line Keratin Smoothing". 

Har hört massa bra om denna så passar på nu när mitt lanza är slut. 

Om produkterna: 

Keune Care Line Keratin Smoothing Shampoo - 250ml & Keune Care Line Keratin Smoothing Conditioner - 200ml innehåller keratin och provitamin B5 som ger näring, glans och fukt till håret. Skyddar mot att bryta håret och är perfekt för kemiskt behandlat hår. Quat Complex skyddar mot att håret går av samt vid värmestyling.

Keune Care Line Keratin Smoothing Treatment - 200ml är en mycket intensiv behandling som skyddar håret med keratin och keravis, och därmed förbättrar styrkan i håret.

 

Det kostar för tillfället 499 kronor för hela paketet istället för 688 kronor, så passa på om ni är intresserade! Ni hittar det här. Jag har dessutom lyckats fixa en rabattkod till er som ger er 10% rabatt på HELA köpet fram till 4e maj. Koden är: mm978