linneajosefin

MIN FITNESS CHALLENGE

Hur det går med min 30 dagars fitness challenge?

Ja ni, jag skulle ljuga om jag säger att det flyter på, men jag har åtminstone lyckats byta ut frosties-frukosten mot gröt eller knäckebröd, har lyckats avstå kaka på jobbet i 3 dagar men träningen går väl inte finemang. Meeeen ett steg i taget, right? Ska så fort jag får tid, lägga upp ett kost- och träningsschema så att jag verkligen kan gå all in. Jag har dessutom blivit ambassadör för ett företag, HUR GALET OCH KUL? Delar med mig av det så fort jag kan. Ni får ha tålamod lite till ;) 

Ni får jättegärna dela med er av era bästa hälsa/fitness/kost/tränings-tips.

RUN THE WORLD

Ytterligare en jobbdag stod på schemat idag och jaaa, jag vet att uppdateringen suger. Jag jobbar 8 timmar, åker hem, äter, vilar, sover 12 timmar, upp och till jobb igen. Så går mina veckor om och om igen. Har ju uppenbarligen vitaminbrist eller liknande då jag sover 12 timmar varje natt och fortfarande är trött när jag vaknar. Imorgon är min sista dag innan jag får en ledig dag och sedan är det på det ytterligare 8 dagar #yolo #hejdåsocialtliv #cashisking. 
Därför spenderar jag även denna fredagskvällen hemma och lär vara sängliggandes inom 1,5 timme. Well, kan ju erkänna att jag saknar arbetslöshetslivet lite grann. Det suger att växa upp. 
Men jag ska väl bara vänja mig vid att det är såhär mitt liv kommer att se ut hädanefter (gud vad deprimerande) och vänja mig vid de nya rutinerna. Så länge får ni nöja er med världens sämsta uppdatering och mat-bilder då jag är alldeles för blek och ful för att visas på bild själv. 

U MAKE ME WANNA FALL

Hej hej hej, hemskt mycket hej! 

Min dag började med rådgivningsmöte hos banken där jag la upp lite om min framtida sparande och fick lite tips och sånt. Begav mig sedan till gymmet för att ja, göra det sämst passet ever. Klev av löpbandet efter 2 minuter för att mina ben inte orkade hålla upp kroppen och tränade istället mage i 30 minuter. Att jag aldrig lär mig att jag inte kan springa på endast havregrynsgröt.... Man vet att man inte gjort så bra ifrån sig på träningen när kläderna fortfarande luktar tvättmedel efteråt :)) 

SÄG NEJ TILL PÄLS!

Jag ÄLSKAR djur, mer än allt. Nästan i alla fall. 
Det gör därför så fruktansvärt ont i mitt hjärta av att se hur de behandlas, för att vi ska bära "fina kläder". Ja, jag äter kött, även om det går emot min egen moral här, men det känns verkligen inte bra när jag gör det och jag ser inte det som lika hemskt som att bära päls. Kalla det dubbelmoral, men jag ser en stor skillnad på fåfänga och på att få föda.

Detta inlägg är till er, som köper pälsar och jackor med stora pälskragar. Snälla, tänk en gång till innan ni stöttar sån djurplågeri. 

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!!!

Läs artikeln om Angorakaniner eller se videon direkt:

Se även en annan video HÄR och HÄR

 

Visst är päls fint, och himla mjukt och gosigt. Men fejkpälser kan vara minst lika snygga, och ni kan med gott samvete bära det. Hela pälsindustrin handlar ju om utbud och efterfrågan, precis som allting annat. Minskar efterfrågan, så kommer inte heller så många djur att torteras och drabbas. 
Påstår ni att ni inte bryr er om att ni bär på ett dött djurs päls och hur det har behandlats, så fine. Det är er åsikt och det är som det politiska snacket som har gått den senaste månaden. Alla har rätt till sin egen åsikt, men det får man stå för då. Vill du bära päls så gör det. Men ta åtminstone en titt på videorna ovanför och tänk igenom ifall du vill stötta det. 

Äcklas ni av denna bilden? Det är vi som är anledningen till detta. 

10 KULOR GENOM SKALLEN

Okej, jag vill lägga mig ner, gråta och skjuta 10 kulor genom skallen. Så känner jag angående mina jobbtider den kommande månaden. Jag fick i stort sett bara kvällspass, vilket är katastrof.. Grät hela tågresan hem och lär somna i fosterställning och gråta tills jag får vätskebrist inatt. Detta resulterade i att jag inte gjort något annat idag än att sola och sedan har jag legat i sängen och glott i taket i 2 timmar och lyckades inte förrän nu resa mig upp och ta tag i livet. 
Är inte alls pepp på att skriva någonting nu eller göra någon nytta, så ska nog bara placera mig i soffan framför en riktigt bra film. Vi hörs mer imorgon!

30 DAGARS FITNESS CHALLENGE

Idag börjar min 30 dagars "fitness" challenge. Det innebär att jag från idag, och en månad framåt ska undvika frosties till frukost, kakor på jobb varje dag, ingen pepsi på vardagar och så klart träning på det. Kommer bli kaos, men jag måste verkligen försöka. Det har gått alldeles för utför med min hälsa under de senaste månaderna, så nu är det back to business. Tror ni att jag klarar det? Detta har även lite att göra med ett av mina träningsmål inför nästa sommar, tänkte berätta om det en annan gång när jag har kommit igång lite med det. 

Ärligt så har jag faktiskt saknat min enorma kärlek för ägg och banan som jag hade under min träningsperiod förr, men har helt "glömt" bort det nu när jag bara äter onyttigt. Men ärligt, ett löskokt ägg är godare än frosties med en halv dl strösocker på. Så det ska nog inte bli några problem. Det stora problemet är att jag ska hinna med allting också, nu när jag jobbar 6 dagar i veckan. Menmen, det gäller att anstränga sig. Jag SKA lyckas. 

Fiberhavregrynsgröt till frukost i 30 dagar nu, 10000 liter vatten och inga sötsaker, LETS DO THIS. 

EVERYWHERE I GO

Godmorgon sunshines!
En del av mig vill sova bort exakt hela dagen och inte göra något annat än att se film och gå runt i mjukiskläder, medan en del av mig vill göra massa nytta idag. Det lutar i alla fall mest åt det första, dock har vi schemamöte på jobb om 2,5 timme så måste tyvärr lämna hemmet ändå. Blir väl en solning och eventuuuueeeellllttt träning, men tveksamt hahah. Nu ska jag göra frulle och sedan ringa ett samtal. Kram på er!

 

SÄMST

Efter 8 timmars ovanligt drygt jobbpass sitter jag nu och pluggar lite i väntan på mitt morgontåg hem. Jag vet att uppdateringen både suger och är svintråkig men hinner ingenting annat än att jobba och sova känns det som. Väntar i alla fall på leverans från tre olika sponsorer, Sheinside men även två nya!! Har även tagit ledigt från jobb imorgon och onsdag så då ska jag passa på att göra masa ärenden och lovar att tidsinställa några inlägg som bara ligger och väntar på att bli publicerade. KRAM