linneajosefin

ÄNTLIGEN


En sväng inom donken med Victor innan jag däckade hemma hos honom och sov hela eftermiddagen


Skrev ett långt inlägg innan om min arbetssituation men då de flesta vet vad det är för slags ägare jag har, så valde jag att ta bort inlägget innan de ger sig på mig. Så, för att summera allting, så fick jag ett sms imorse där det stod att jag inte behövde komma mer. Jag fick alltså sparken via sms, för att jag har frågat för mycket efter lönespec och anställningspapper osv, vilket de inte ger ut. Så, nämnde väldigt många fler saker i förra inlägget och jag hoppas att några av er hann läsa det och förstå hur Mezos verksamhet egentligen ser ut. Lär bojkottas av de flesta som läste mitt inlägg. 

Så, då är jag äntligen fri. Dags att söka ett ordentligt och seriöst jobb och starta en framtid. Är faktiskt pepp på att gå ut i "det verkliga livet", komma till en trevlig arbetsplats och få en inkomst som jag kan leva på. Får väl helt enkelt gå runt och söka, det är lättare sagt än gjort att få jobb idag för oss unga. 

Har de senaste dagarna spenderat massa tid på att kolla fitness-inspobilder och har varit så taggad på att börja träna igen. Visserligen är det så varje gång jag är sjuk av någon anledning, sen när jag är frisk nog till att träna så är jag inte alls taggad längre haha. Men känner mig mycket bättre, så det blir en sväng till gymmet imorgon för att verkligen göra slut på ben och rumpa. Har dessutom fått ett nytt paket från bästa Proteinbolaget, ska bara hämta ut det på posten också. Känns som en nystart med allting nu faktiskt, så det är bara att försöka göra det bästa av det och verkligen jobba för resultat. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas