linneajosefin

RIGHT NOW

Inget vettigare för mig denna torsdagnatt än att ta egobilder och stolt visa upp att jag dricker vatten istället för pepsi #fitnessbrud. Är sjukt sugen på allting ätbart nu, speciellt allt som har chokladsmak. Men ska jag kunna visa mig i bikini till sommaren kan jag inte fortsätta äta som jag gör... Ska lira ett game och sedan försöka komma i säng trots att jag är ledig imorgon. Sååå skönt!

SPYPASS

Dagens lunch och PWO

Var så galet taggad på att träna idag. 4 km på löpbandet (yolo, för lat för cardio) och sedan köttade jag mina stackars ben. Hade kunnat spendera halva dagen på gymmet kändes det som men nääää, började må jätteilla och fick avsluta passet för att inte spy inför alla på gymmet. Fitnessguden är verkligen inte på min sida... Nu ska jag sätta mig och skriva på mitt gymnasiearbete, fått lite feedback från mamma så nu hoppas jag på att kunna få ner alltid i dokumentet. LEDIG IMORGON OCH PÅ FREDAG, hur avis är ni? :*

DET VAR DIN SISTA CHANS

Blev lite skrivet på gymnasiearbetet idag, men försöker fortfarande få ihop arbetet till en röd tråd. Vilket inte går så bra... Men tiden börjar bli knapp så måste lösa det så snart som möjligt. Drog sedan en snabbis till gymmet, vilket resulterade i det sämsta gympasset ever. Hade NOLL energi så körde lite biceps/rygg och låg sedan i massagestolen tills mamma var klar och vi körde hem. 

Imorgon blir det ytterligare ett besök till en klänningsbutik för att hitta en balklänning. Gah, varför alltid ute i sista minuten??

NATTGIBB

Somnade strax efter 8 ikväll men väcktes av mamma vid 10 eftersom att jag hade somnat med smink och linser. Så gick upp, tvättade av sminket och gjorde mig färdig för att lägga mig igen. Totalt hopplöst. Så har istället spelat 3 games och ätit massor av chokladkaka. Lika bra. Ska ge sömnen ett nytt försök nu, hörs imorgon godingar!

WANNA PLAY WITH MAGIC

Eftersom vi stack från skolan så pass tidigt idag, mötte jag upp Isabelle på en fika och en runda i stan. Hur trevligt som helst! Blev upphämtade av mamma och så körde vi och gjorde lite ärende och har nyss tryckt i mig middag här hemma. Ska se om jag orkar lägga någon tid på skolarbete ikväll, måste få lite fart på mitt gymnasiearbete...

ALL OF YOU


Såhär såg dagens lunch och "efterrätt" ut. Vaknade för en gångs skull utvilad och pigg (efter 10,5 timmar sömn men ändå) så tog tåget in till stan och käkade gottelunch med sofie. Tog sedan en tur inom pressbyrån, och köpte inte EN glass, utan två var. Tagga #beach2k15. Men kan säga att den magnumglassen... Tog en tugga och sedan trampade vi sönder den. Föredrar glass utan alkoholsmak hehe. Blev 20 minuters lektion innan vi drog därifrån. Nu ska jag vidare, puss!

MAKEUP ROUTINE

Lovade ju någon som kommenterade för några veckor sedan att jag skulle visa min "makeup routine". Spelade faktiskt in en video några dagar efter det men efter jag var klar insåg jag att jag bara spelat in 20 sekunder för att minnet tagit slut sen. Jahapp. Så spelade in en ny video lite snabbis igår innan släkten kom. 

Stillbilden skämtar man inte om..............