linneajosefin

DU ÄR SOM DÖD FÖR MIG

Har suttit i rekordmånga timmar och pillat och skrivit massa på mitt gy-arbete. Är fortfarande inte klar men lämnade in det för opponering ändå, finns inte mer jag orkar eller kan göra idag. Har ändå flera veckor på mig att skriva till de småsakerna innan vi har slutlig inlämning. Så nu sitter jag här, 1 timme kvar tills jag fyller 19(!!!) och funderar på att sova. Vill ju inte riskera att missa skoldagen imorgon eftersom att jag har fått äran att få välja var vi ska käka lunch. Ja, det är rätt stort då vi alla tre tycker olika. Så ska såklart välja någonting som dom inte gillar, lika bra. Så, som sagt. Godnatt på er!

 

YOU CAN TELL EVERYBODY

 

Efter vår morgonpw åkte vi ner till stan, köpte lunch och satte oss vid hamnen och chillade. Hade tänkt powerwalka hem till sofie igen men vädret i Helsingborg totalvände och vi fick ta bussen hem istället. Stack därifrån direkt till gymmet, tränade rygg och armar och kom nyss hem och ska sätta mig med gymnasiearbetet. Önska mig lycka till, behöver få en hel del skrivet idag.... 

 

DAGENS RUNDA

Blev en runda på 2 timmar, 13 km. Mina fötter gnällde hela tiden eftersom att jag varit så dum och tagit de skor som jag får ont av. Så nu har jag x antal blåsor på fötterna och lär få gå med Uggs de närmsta dagarna. Är nyduschad, väntar på grillat käk och ska sedan åka hem till Sofie för att spendera kvällen och natten där med plugg. GLHF. 

LUGN LÖRDAG

Krök i Tågarp igår med massor av favoriter och sedan tog jag tåget till Helsingborg för utgång med Rebbe och några killkompisar till henne. Bussen hem vid 5 så mådde ju lagom bra när jag tvingade mig upp imorse. Farmor & farfar kom och firade min födelsedag med pizza och marängswiss och sedan körde pappa mig hem till Mörarp igen. Hade egentligen planerat utgång men kändes inte så aktuellt med tanke på att jag hade somnat klockan 10 i någon hörna någonstans. Så en lugn lördag för min del!

KVÄLLENS FESTLIGHETER

Det där med att gå upp 9.30 gick inte så bra så sov istället halva dagen. Fixar mig just nu inför kvällens festligheter då jag och mina favoritbrudar ska åka till Tågarp och umgås lite med favviskillarna. Imorgon väntar lite födelsedagsfirande för mig hos pappa och sedan blir det troligtvis utgång. Som jag sa igår, en kanonhelg med andra ord. 
Fick dessutom ett nytt paket igår, som jag tänkte visa ikväll. Håll utkik! 

Höres senare, ha en toppenhelg vänner!

MYSIG KVÄLL

BALKLÄNNING KÖPT!! Vilken lättnad, hallelujah! Nu saknas bara balbiljett, balskor, studentklänning  osvosv. En hel del med andra ord. Åkte sedan hem till Sofie en stund och chillade (och nej, vi åt inte godis för en första gången ever). Haft en väldigt mysig kväll, sånt behövs också ibland.
Nu ska jag bara slänga i mig massor med mat och njuta av att vara ledig imorgon också! Har massa att sa framemot i helgen, kommer bli en absolut kanonhelg med alla favoriterna från olika håll. Uppdaterar er imorgon om det! Ska försöka komma i säng så fort som möjligt så att jag hinner med en runda inom gymmet innan jag ska ha utvecklingssamtal. Men att gå upp 9.30 för det? TVEK. Vi hörs!

SUMMER DRESSES

Fyra goa sommarklänningar. Tycker det är ganska intressant att man från samma klänning, kan få så många olika outfits bara beroende på vad man bär för accesoarer och skor. Alla klänningar hittar ni på Nelly, länkar finns här