linneajosefin

TJÄNA PENGAR PÅ BLOGGEN

Får väldigt ofta frågor ifall jag tjänar pengar på min blogg och hur jag gör det. Så tänkte ge er några tips på hur ni tjänar enkla pengar på er blogg.

Blogfame är det väl knappast någon som har missat? Tog mig hur lång tid som helst innan jag faktiskt blev medlem där eftersom att jag inte trodde att det fungerade. Men hör och häpna, det gör det faktiskt. Du tjänar enkla pengar på saker som du ändå hade skrivit om. Där kan du tjäna pengar via klick eller köp som dina läsare gör. Du får även 50 kronor redan när du går med via den här länken.

Sedan finns det en sida som heter Bloggerfy som jag har använt mig av i flera år. Där tjänar du pengar på ungefär samma sätt som på blogfame, men du kan även tjäna på sponsrade inlägg och på topplistan. Den sistnämnda funktion funkar inte för exempelvis FORME och andra bloggportaler där man inte kan lägga in annonskoder i sin kodmall. Så det är ett superbra tips för er som bloggar på blogg.se t.ex. 

Ett annat tips är att byta bloggportal till den portal som betalar bäst och det kan variera beroende på hur stor blogg du har. Nattstad betalar t.ex 1,1 öre / sidvisning, vilket kan bli en stor summa ifall du har många läsare och sidvisningar i veckan. Däremot om du har en mindre blogg skulle det kanske vara smartare att välja en mindre portal där du tar del av en månadspott beroende på hur många läsare du har haft den månaden.

Det viktigaste med detta är att bara blogga och tipsa om saker som intresserar dig och DINA LÄSARE. Du förlorar läsare ifall du bara skriver massa sponsrade inlägg eller tipsar om saker som är så uppenbart att du får betalt för. Då förlorar du istället dina läsare och det är väl ingen som vill?

GET TO KNOW ME BETTER #2

Jag är kär i klänningar och kjolar och hade gärna burit det varje dag
Jag är alldeles för mobilberoende, pillar på den hela tiden
Jag har fortfarande planer på att gifta mig rikt
Jag älskar att lära känna nya människor och är väldigt öppen mot nya personer
Jag älskar leopard-mönster
Jag kan be om ursäkt trots att det inte är mitt fel, bara för att jag inte vill bråka

SERIEFÖRSLAG

En bra dag på väla UTAN att köpa någonting. Är ganska så stolt över mig själv om jag ska vara ärlig. Valde faktiskt att inte gå in i en enda affär som sålde tjejkläder eller smink, utan hjälpte bara honom att hitta vad han skulle. Good girl!

Överväger att börja följa en serie, har ju gott om tid till det nu hehe. Tappar alltid orken efter 1-2 säsonger men det är väl dags att ge det ett nytt försök. Funderar på att fortsätta på prison break, inte allt för längesedan jag såg klart säsong 1 (och 2?). Annars Orange is the new black ifall ni inte har några förslag??

DET ÄR FEL PÅ HUR VÄRLDEN ÄR IDAG

Vaknade för en gångs skull på helt rätt sida och har varit hyper och jätteglad hela morgonen. Nu ska jag bege mig till väla med en polare, förhoppningsvis lyckas jag komma tomhänt hem ändå. #nocashflow 

DRÖMHATTEN

Var det längesedan du köpte hatten? Vet du om den finns på hemsidan, i såfall hade det varit super snällt om du kunde länka. Super snygg hatt!!

 

Visst är den? Är fullkomligt kär i den. Lyckades få tag på den sista på Väla, men hittade den på hemsidan HÄR. 

SÅ HÄR MÅNGA KALORIER INNEHÅLLER GLASSARNA

Hittade en lista över hur många kalorier sommarens glassar innehåller. Kanske är värt en och annan fundering innan man trycker i sig ett antal daimstrutar om dagen...

Calippo Cola 90 kcal

Cornetto Classico 230 kcal

Daim Strut 340 kcal

Lakritspuck 160 kcal

Laktosfri Blåbärsstrut 160 kcal

Magnum Classic 260 kcal

Magnum Mandel 280 kcal

Magnum Strawberry White 250 kcal

Marabou Mjölkchokladpinne 240 kcal

Nogger Classic 200 kcal

Piggelin 55 kcal

Sandwich 180 kcal

Solero Exotic 107 kcal

Tip Top 370 kcal

Twister 70 kcal

88:an 190 kcal

MCDONALDS:

Cone 160 kcal

Glass med chokladtopping 357 kcal

Glass med jordgubbstopping 300 kcal

Glass med kolatopping 357 kcal

M Flurry Daim 493 kcal

Mc Flurry MiniSmarties 476 kcal

Meeeeen.... å andra sidan är det värt varenda kalori, eller hur? Ni hittar listan med övriga glassar också HÄR