linneajosefin

Q/A

Hej! Vad menar du med din sponsor? Och hur har du fått den sponsorn ? :) Kram

Hej! Det är ett företag som sponsar mig med kläder mot att jag visar upp det i bloggen. Vi hade mailkontakt och sedan avgjorde dom om min blogg nådde alla krav för att bli sponsrad, vilket den gjorde. Ni hittar dom här

Hej Linnea! Första gången jag kikar in på din blogg, men gillar den redan starkt! vet du ifall det tillkommer några avgifter när man är medlem hos bloggfame? någon månadsavgift eller likande? tacksam för svar då jag själv är intresserad av att gå med! :)

Hej du! Vad kul att höra! Det kostar ingenting att vara med i blogfame så det är bara att gå med här.

THE LAST UNICORN

Vaknade av mig själv strax efter 10 imorse (?!) och har spenderat hela förmiddagen i soffan framför OITNB. Ska nu slänga i mig någonting att äta för att sedan komma ut på en pw. Senare idag ska jag äntligen träffa pappa, var ett tag sedan! 

PÅ BÄSTA SÄTT

Kvällen avslutades på bästa sätt, med min bästa vän, en riktigt go film och en stor påse godis. Känns lite tråkigt att dissa utgång idag eftersom ALLA är ute idag. Men vi försöker ta tag i livet och ta det lite lugnare på fest-biten. Woho, #vuxenpoäng. Nu ska jag se klart filmen eftersom jag inte hann se färdigt hela innan jag var tvungen att springa till bussen. Hoppas ni haft en superbra lördag! 

LÖRDAG

Gick upp klockan 9 (!!!) imorse när klockan ringde för att göra lite ärenden på väla och sedan åkte jag till Estelle och Rebecka innan jag och Rebbe drog hem till henne. Spenderat dagen framför disneychannel och i stan och är nyss hemkommen och ska göra mig fin inför ikväll. Väntar restaurangbesök och kvalitetstid med mamma. 

ORANGE IS THE NEW BLACK

Idag vaknade jag först vid 10 men var alldeles för trött så gick och la mig efter en stund igen. Sov alldeles för länge vilket resulterade i att jag inte hann göra de saker jag skulle idag. Detta resulterade i att mamma blev bitter (sällan) och avbokade vårt restuarangbesök ikväll. Så för min del blir det Orange is the new black hela dagen och kanske träffar någon senare ikväll. Vi får se! 
Dags för frukost och placera sig framför tvn nu!