linneajosefin

GOOD TIMES

Klockan 10 imorse befann jag mig på informationsmöte och tog sedan en powerwalk från Ramlösa till Fria bad och åkte därefter hemåt. Kom hem till en nyinstallerad tv-box MED DISNEY CHANNEL. Woho, gissa om jag kommer spendera varenda vaken timme framför tvn hädanefter? Har alla kanaler man kan ha i 3 månader framöver, viaplay och netflix. Japp, kan inte begära mycket mer.

Tog mig en "eftermiddags-tupplur" i två timmar och har nu kämpat mig upp för att kunna somna ikväll. Hade egentligen planerat in att befinna mig i Landskrona ikväll på landskronadagarna, som det nu kallas, med massa goa saknade vänner. Men då jag har provjobb imorgon också hela dagen så krävs 100 % fokus, så jag fick tyvärr avboka kvällens planer. Men vad gör det när jag har Disney channel? 

PROVJOBBAT

*Pil upp* Det här möttes jag utav imorse när jag hämtade Sofies svarta skjorta hemma hos henne. Hon hade lagt ut skjortan i påse tillsammans med det ni ser ovanför. Hur jävla bra bästavän har jag?? Anledningen till detta är för att jag har provjobbat idag. Håller fortfarande hemligt vart, men jobbade i alla fall från 10 till halv 6 och det kändes hur bra som helst. Ska in och jobba på lördag också, så får hoppas att det går bra så att jag blir anställd. Hade varit sååå kul! 

Nu är jag helt slutkörd och genomsvettig (trots ett dopp i poolen) eftersom att jag har jobbat i svarta jeans + svart skjorta idag, I DENNA VÄRMEN. Puuh... Blir en lugn kväll och återigen upp med tuppen imorgon (nästan i alla fall) för att gå på informationsmöte inför mitt sommarjobb. 

TRÅKDAG

En lite tråkigare dag som har spenderats mestadels i sängen, på en lufmadrass i poolen och i soffan med teoriboken. Mina favoritbrudar har nämligen varit i Liseberg hela dagen men jag valde att avstå och spara pengarna eftersom att jag ändå inte åker några karuseller... Så har fått x antal timmar sömn mer än behövligt idag, men det är bara skönt. Ska bara ta det lugnt hela kvällen, är alldeles för slö i kroppen för att göra någonting. Aja, skulle bara tala om att jag lever och ber om ursäkt för att här har stått tomt i bloggen! 

Sköt om er!

BÅSTADSMYS

Har spenderat en heldag uppe i Båstad med några av de bästa brudarna, helt underbart. Hade hoppats på att få en himla massa brun färg, men fick istället nöja mig med röd.. Ajaj. Har gnällt halva eftermiddagen för att jag har så ont i min hud... Har ändå haft en otroligt mysig dag med bra väder och perfekt sällskap. Några bilder ifrån dagen ;