linneajosefin

CROSS THE WATER

Hallå godingar!
Idag har jag jobbat lite effektivare än föregående dagar och mötte sedan upp pappa och Linus för lite kvällsmat nere i stan. Är hemma nu och är totalt utmattad, så ska bara in i duschen innan jag lägger mig och sover. Imorgon väntar jobb från 08.00-01.30 och sedan upp och jobba klockan 8 på fredag igen. Hur f*siken kunde jag se framemot detta arbetslivet? Aja, cash is king. 

Ett nytt paket anlände dessutom i posten idag, har sååå mycket nytt att visa er. Men får ta det som det kommer, är aldrig hemma mer än när jag sover, så har inte tid att ta några bilder till er. Slutar troligtvis mitt sommarjobb på onsdag redan så då lovar jag full fokus på bloggen igen. Låter det bra?

 

TISDAG

Hade som sagt fullt upp hela dagen igår och hann endast hem och vila en halvtimme innan det var dax att åka in till nästa jobb. Efter klockan 2 befann jag mig i min brorsas lägenhet, som var supergullig och lånade ut sin soffa till mig inatt. Imorse var det återigen jobb, ett riktigt slappar-sommarjobb men skulle tydligen bli ändring på det imorgon. Nu ska jag till affären och hämta ut 2 paket! Visar innehållet av dem + helgens shopping lite utspritt under kommande dagar! Hörs sen!

FULLSMOCKAD VECKA

Har befunnit mig på Väla och Ikea hela dagen tillsammans med Sofie. Några klädesplagg rikare och några hundralappar fattigare. Fråga mig inte varför jag leker rik och köper/beställer allting som jag vill ha helt plötsligt... Inte världens smartaste innan jag har fått en inkomst. Men "lev varje dag som om den vore den sista", är det inte så man säger?

Försöker att njuta av min sista lediga dag på länge, imorgon börjar jag mitt sommarjobb och jag ska även ta ett kvällspass på det andra jobbet. Jobbar alltså från 9-15 och sedan från 17.30-01.30, taggad brud? Nja, kan diskuteras. Blir i alla fall några timmars sömn innan jag ska upp och jobba på tisdag igen. Kommer alltså ha en fullsmockad vecka, så förvänta er inte den allra bästa uppdateringen, även om jag ska försöka göra mitt bästa! Har haft bloggtorka den senaste veckan men nu är jag tillbaka!!