linneajosefin

VARFÖR GÖR VI ALLT SÅ SVÅRT?


Kom precis in efter en timmes runda ute i det sköna vädret. Skönt att äntligen få lite motion även om det knappast kan jämföras med ett svettigt gympass. Ska köra lite rump och magövningar här hemma nu också, lär väl inte göra mig jättemycket sjukare. 
Ännu en hemmahelg, börjar bli liiite tråkigt men samtidigt skönt. Får kanske besök av en polare sen ikväll ändå, får se hur det blir med det. 

Fick en fråga om hur jag sminkar mig i en kommentar, så hade tänkt skriva ett inlägg om det imorgon. Håll utkik! Kram på er!

KLÄNNINGCRUSH

1. Här 2. Här 3. Här 4.Här

Jag och klänningar alltså.. egentligen min stora kärlek trots att jag mer än sällan bär det. Tycker det är så kvinnligt och fint, till ett par bara ben med converse eller till tjocka strumpbyxor och uggs. Klänningar går att ha i alla väder! Ovan är några av mina senaste favoriter.

HELLO WORLD


Valde att följa med in till Landskrona ändå och har spenderat kväll där med god mat och trevligt sällskap. Var svintrött när vi åkte hem men såklart så piggnar man till så fort man kommer innanför dörren. Så hade tänkte krypa ner i min mjukisdress och starta några game. Tycker att min plugginsats har varit tillräcklig för idag hehe. 
Är så fruktansvärt sugen på att bara få röra på mig. Svettas. Springa. Få musklerna att skaka. Gud, trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar träningen men efter att ha varit sjuk i 2 veckor så vill jag inget hellre. Hoppas verkligen på att bli frisk tills nästa vecka börjar så jag kan göra något annat än att bara äta och sitta still. 

TOPPLISTA

Ligger uppe på topplistan igen!! Hur kul som helst och ville mest säga välkommen till alla nya läsare! Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att lämna en kommentar. Ni är bäst, kraaam!

FREDAGSKVÄLL


Har äntligen städat klart huset, blivit klar med 2 uppgifter (som jag lär få F på eftersom att jag fattade nada) och överväger nu att hoppa in i duschen. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska sitta hemma ikväll, vilket jag är mest sugen på, eller åka med mamma in till mina kusiner. Det innebär Basilika-mat, gräddbulle och köra bil, vilket också lockar väldigt mycket... 

STÄDNING


Lyckades somna till slut ändå, så har precis tvingat mig upp ur sängen för att börja städa huset. Inte vad jag är mest taggad på just nu, men need cash. Så ska bara kasta i mig lite frukost och sätta igång. Hörs senare!

DYGNA

Istället för att spendera dagen med plugg fastnade jag framför två filmer som gått på tvn. Lär inte somna än på några timmar så överväger att faktiskt dygna, börja städa huset när mamma och tobbe åkt till jobb och sedan försöka hålla mig vaken några timmar till och komma i säng 5-6 imorgon eftermiddag istället. Så jag äntligen kommer in i rätt dygnsrytm. Eller så får jag nöja mig med 3-4 timmars sömn inatt... Får se hur jag känner senare. Nu ska jag äta och vara jobbig mot folk. Godnatt på er godingar!