linneajosefin

SICK AGAIN

Knaprar piller och dricker te. Film-maraton och försöker trycka i mig något ätbart. Magen skriker efter mat medans halsen vägrar att svälja. 

GÖR SKILLNAD


Unicef har just nu ett projekt där du kan hjälpa till att ge rent vatten till behövande barn. För varje 10e minut som du inte rör din telefon skänker de rent vatten räckande en hel dag åt ett barn i nöd. Ett jättefint projekt tycker jag och tycker att alla kan vara med och bidra. Klicka här för att komma till projektet. Gör skillnad!

 

 

JAG LEVEr

Ja, jag lever! Fast det är precis...
Som jag skrev åkte vi till Hestra för att åka skidor, vilket faktiskt gick förvånadsvärt bra för både mig och Sofie, trots att det var första gången för oss båda. I alla fall tills vi ramlade av liften och jag fick hjärnskakning. Ja, jag vet att det låter sjukt skillat... Så blev inte mer skidåkning för någon av oss och senare mot eftermiddagen fick jag åka in till akuten med två av lärarna, 1 timme till närmaste sjukhus... 
Men det var ingen större fara enligt doktorn så fick åka tillbaka till stugan igen. Mådde ju lagom dåligt så blev ju mindre glad när 2 av killarna bestämde sig för att sätta på tvn på högsta volym och började steka hamburgare klockan 1 på natten. När klockan ringde vid halv 8 vaknade jag upp med ALL halsont som precis hade försvunnit efter 2 veckor och med avdomnad hand efter att ha slagit i nerven i armbågen. Hela den dagen sov jag mot ett bord i restaurangen i Isaberg. Gött.... 
Somnade nog runt 9 igårkväll och vaknade upp 13 timmar senare i sjukaste svettbadet i min säng (sorry för infon), fortfarande avdomnat hand (förstå hur det känns att skriva på tangentbordet eller smörja in kroppen med vänsterhand när man inte känner någonting???) och med världens halsont. Lär bli sängliggandes ytterligare två veckor, precis vad jag behövde nu.....

DET ÄR LUGNT, INGEN FATTAR

Kofta- Pagelle/ Linne - Bikbok/ Byxor - holliser/ Skärp - Liebeskind/ Skor - Uggs

En sub till lunch och sedan satt vi endast av lektionerna med att kolla på bal- och studentklänningar. Åkte sedan direkt till Maxi för att köpa lite matsäck till imorgon, dvs MASSA godis, ballerinakex, kexchoklad, bröd och festis. Nyttig och bra mat!
Imorgon ska vi nämligen till Hestra för att åka skidor med idrotten. Så det är jag, sofie och tre killar som ska lyckas klara av att sova i samma stuga och laga mat tillsammans. Undra hur det kommer gå... Antagligen bättre än vad det kommer gå för min och sofies skidåkning iaf. 
Så ska packa lite ikväll och ladda upp inför 100-tals fall i snöbacken imorgon!

SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE


Invigde mina nya träningsskor på gymmet idag. Men guud, trots att jag var megapeppad orkade jag verkligen ingenting. Beror nog mest på min dåliga frukost, men också att jag inte rört mig på 2 veckor. Dags att börja om ruta 1 igen då hehe. 
Ikväll ska jag försöka läsa några kapitel i min bok till svenskan och försöka att somna megatidigt. Ska upp väääldigt tidigt på onsdag så gäller att få ordning på dygnet redan till imorgon. Men nä, jag tror inte heller jag kommer lyckas så bra men tack för att ni tror på mig.

SEMESTERBILDER

Sitter och kollar igenom lite bilder jag tog i Mallorca sommaren 2012. Åh vad jag vill utomlands igen, trött på regn och rusk!

MER ÄN DU TROR

Victor kom hit inatt och efter många om och men var vi tvunga att köra hem till honom sent in på natten, så däckade där så fort vi kommit innanför dörren. Vaknade till pannkakor imorse, hur bra som helst och gick sedan ner till tåget i det underbara vädret. 
Idag ska sista utkastet för gymnasiearbetet lämnas in, känns väl lite sådär så får försöka skriva lite på det idag så att hon kan komma med mycket feedback sen. Annars blir det väl vanligt slappesöndag och försöka komma i säng i tid ikväll.