linneajosefin

DOWN THE LINES

Haft en fruktansvärt rolig dag på jobb, har inte gått 2 minuter utan att jag garvat sönder. I det programmet som vi ringer via på datorn, så kan man även chatta med varandra. Så man ser bara de andras nummer och vi har fått en ny kille nu i måndags. Så vi flippade ju sönder med honom och ljög om vem vi var osv. Alltså, det låter rätt elakt men det var såååå kul. Gick kanske lite över styr till slut kan jag erkänna, men han har en del skinn på näsan så det är inga problem ;) 

Nu ska jag spela några game och sedan mysa ner mig i soffan tillsammans med mamma (som kommer hoppa så långt som möjligt ifrån mig för att hon tycker inte om våra kram-kvällar lika mycket som jag gör). See ya!

NEW IN SHEINSIDE

Jag har fått hem världens gosigaste och skönaste kofta som jag bokstavligt talat kommer att bo i. Det var totalt omöjligt att lyckas visa hur den såg ut när det är kolsvart ute och belysningen här inne är allt annat än bra. Ni hittar den här.

Ett riktigt basplagg som funkar till allt från lite slappare outfits till lite finare. För att ge er en mer rättvis bild på den, så ser den ut såhär:

SKINNYME TEA

Som jag skrev så har jag blivit ambassadör för ett företag till, nämligen skinnyme tea. Är SÅ exalterad över att få testa deras produkter och ser framemot ett långvarigt samarbete.

Så här skriver Skinnyme tea själva om sina produkter 

" På SkinnyMe Tea vi alla måna om att vara frisk och lycklig. Vi uppmuntrar hela hälsa och välbefinnande och vill dela med dig nycklarna till att se bra ut och må bra.

Det är därför SkinnyMe Teatox Program handlar om mer än bara vårt te, det handlar om livsstilsförändringar. Det handlar om förändringar i din kost, motion och vätskeintag, för att hjälpa dig med rengöring och avgifta kroppen. För när det kommer till att må bra och se efter dig själv att det är en mångfacetterad strategi.


Med detta i åtanke har SkinnyMe Teatox Program utformats för att införliva följande:

- Kostförändringar för att städa upp din diet, undvika vanliga allergener, öka växtbaserade hela livsmedel och eliminera dåliga matval

-Träningsrekommendationer för att hjälpa till med avgiftning, viktminskning och ökad energi

-Ökat intag av vatten, örttéer och andra vätskor för att återfukta, ge antioxidant stöd, förbättra energinivåer, spola systemet och stödja avgiftning

När de kombineras, stöder ovanstående program avgiftning av de större organ, viktminskning, borttagning av avfall, rengöring och spolning av kroppen, ökade antioxidant nivåer och hela hälso- support. Syftet med detta är att avlägsna giftiga organen och spola systemet så att du ser bättre ut, mår bättre och fungerar bättre.

I slutet av programmet bör du känna mindre trög och uppblåst, uppleva ljusare och klarare hud, känna dig mer energiska och se bra ut.

 

Är ni också intresserade utav att rensa kroppen? Ni köper ert eget paket på Skinnymetea

OR NOT....

Godmorgon!

Begav mig spontant hem till 3 tjejvänner vid halv 1 tiden och hade otroligt trevligt innan vi tog taxi ner till stan för att dansa i några timmar. En spontan men väldigt trevlig utgång med otroligt saknade vänner. Så idag ska jag bara vila ut mig och ladda upp inför kommande jobbvecka.

Ett inlägg kommer upp senare idag om ett företag som jag blivit ambassadör för nu!!

SANTA TELL ME

Idag har jag inte gjort ett skit, precis som planerat. Nu ska jag och familjen strax iväg till kalas för att fira min yngsta kusin som fyller år idag. Mys!

 

PERSONLIG ALMANACKA

Fick hem en otroligt nödvändig och användbar sak i veckan, nämligen en egendesignad kalender ifrån personligalmanacka.se. Kunde knappast få några rättvisa bilder på den, men är SÅ kär i den. 

Designad av mig helt utifrån grunden och ni kan såklart också göra er egen hos dom!! För leverans innan jul behövs en beställning innan den 16e december, så passa på! Ett otroligt tips ifrån mig!

UPPDATERAT: TÄVLINGEN I SAMBAND MED TO DIE FOR ÄR IGÅNG YTTERLIGARE NÅGRA DAGAR!!

TGIF

"Något är fel på din blogg, senaste inlägget var i onsdags"

Yes, I'm still alive. Don't worry alla mina fans. Nej men, har varit en ointressant vecka som bara bestått av jobb och sömn. Igår däckade jag halv 7 och lyckades därmed även få 12 timmars sömn inatt. Dock lika trött som vanligt imorse... Första jobbveckan på mitt nya jobb är i alla fall avklarad vilket jag firar med en riktig slappar-helg. Ska försöka ta lite bilder imorgon på en hel del paket som jag fått i veckan, som jag även nämnde tidigare i veckan.

Men nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av fredagskvällen!