linneajosefin

LILLEJULAFTON

Först och främst vill vi tacka mamma och pappa för våra fina gener. 

Slutade jobb direkt efter lunch, vilket var 4 timmar tidigare än väntat. Tog tillfället i akt och åkte till Väla med brorsan för att inhandla de sista julklapparna (tillsammans med resten av skånes befolkning). Nu är i alla fall det sista inhandlat vilket är väldigt skönt. 
Ikväll kommer tobbes släkt hit för att fira lite jul, men utan julmat (tack och lov) och inga presenter för mig idag hehe. Alltså kan ni förstå att det är julafton imorgon? Den mysigaste dagen på hela året. Ärligt, jag ÄLSKAR julafton, trots att jag inte har någon jul-känsla alls i år. Men julafton innebär att hela släkten är samlad och det är så himla mycket kärlek och omtanke mellan alla under juldagarna. Det är verkligen en dag man ska ta vara på och umgås med sina nära och kära och verkligen visa sin uppskattning till dom. Inte genom julklappar, utan genom närhet, skratt och mat. Ja, maten är viktigast. Alla vet att enda vägen till någons hjärna är via mat? ;)

Nu ska jag sluta babbla på och städa klart rummet innan mamma dampar sönder. Inte rätt dag för det hehe. Vi hörs imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas