linneajosefin

UNDERBARA NI

Två bilder från igår, resten är alldeles för fula för allmänheten. 
Hade en helt underbar kväll med god middag och ännu bättre sällskap. Massa catch up och kvalitetstid innan vi begav oss ner till stan där jag träffade massor av favoriter. Hade en kanonkväll ute tills jag tappade mitt pass och blev skitarg och ledsen och begav mig hem till Kalle istället. Somnade där vid 7 imorse, efter att ha myst med katten halva natten <333

LÖRDAG

Yo pepz! 
Idag väntar middag med några favoriter och sedan en fartfylld utgång på det. Himla längesen jag träffade mina favoriter och nästan lika längesedan jag festade. Så jag hoppas på en väldigt lyckad lördag, vilket det ser ut att bli. Ska fixa mig nu och sedan visa er min outfit, min nya klänning från Nelly som är heeeeeelt underbar. Hoppas på att få en rättvis bild på den sen. Ska försöka ta massa bilder ikväll också, men vi vet nog alla hur det blir.
Ha en kanonkväll, för det ska jag ha!

FREDAG

Vaknat flera gånger under natten och vid 5 gav vi båda upp sömnen och la och pratade tills han skulle bege sig till jobb. Kunde omöjligt somna om och när klockan var halv 8 kurrade min mage alldeles för mycket. Så nu har jag precis mättat magen och ska starta en disneyfilm. Förhoppningsvis lyckas jag få några timmars sömn till efter det. 
För övrigt, fredag idag och absolut inga planer. Inte det minsta sugen på att festa och börjar dessutom känna mig lite halvkass... Får se vart kvällen tar mig helt enkelt!

ANASTASIA CONTOUR KIT

Denna drömmen landade i min brevlåda häromdagen. Har endast testat den en gång, men har inte rätt borstar till den, så får ge er en bättre recension en annan gång. Den har äntligen kommit in på nelly (här) och såg även att Kicks också har fått in den precis (här)

SVAR PÅ FRÅGA

Linnea 
för en dag sedan

Vilken storlek är den? Är den stor i storleken?

ANGÅENDE DENNA TRÖJAN

Som jag skrivit om förutom (ni kan läsa inlägget om Sheinside här) så tycker jag att storlekarna stämmer ganska bra med "vanliga storlekar". Jag har storlek S i denna tröjan, och jag har XS i vanliga fall. Dock så var den liiiite liten och jag hade lätt kunnat ha en M i den. Så den var väldigt liten i sin storlek, jämfört med de andra plaggen jag har från Sheinside. 

LIGHT UP THE SKY

Godmorgon! Efter 16 timmars sömn...

Hade en helvetes-dag igår på jobb då allting strulade och alla maskiner och kassan stängdes av säkert 25 gånger.... Somnade ÅTTA igårkväll och vaknade inte förrän 12 idag. Vaknade åtminstone utvilad och behövde nog all den sömnen gissar jag. Ska strax mätta magen med lite frukost och senare ska jag till Väla med Kalle. Vi hörs senare!