linneajosefin

2 POSITIVA NYHETER

Dagen började med att jag försov mig och kom för sent provet, som jag trots allt fick komma in och skriva till slut. Kunde lika bra struntat i det, hade pluggat på fel saker... Men ska i alla fall komplettera det muntligt nästa vecka, då jag även ska redovisa en annan marknadsföringsuppgift som jag fick lite hjälp med idag. 
Blev thaillunch och sedan en himla massa ärenden i stan med mina brudar. Kollade nyligen mailen och blev positivt förvånad när jag har fått två mail som kommer att påverka bloggen en del. Det ena var ett erbjudande om att blogga under en annan bloggportal, men jag får prata lite med honom innan jag gör något hastigt beslut. Trivs trots allt jäkligt bra här på for.me.
Den andra goda nyheten är att jag fått en ny SPONSOR. Hur kul?? Kommer såklart berätta mer om detta så fort jag fått lite mer konkreta beslut osv. 

Idag är det ju valborg, vilket nog ingen har missat. Gissar att de flesta av er i skrivande stund sitter onyktra i lund eller är på väg hem därifrån, så hoppas att ni har tagit det hyfsat lugnt där! ;) För mig står det grill och mys i svalöv på schemat med favvoboysen och min bästi. Hur bra valborg som helst! Vi hörs senare, kram!

LIST

10 saker du vill göra innan du dör: 

Bli mamma, hoppa fallskärm, göra något betydelsefullt för någon annan, få ett jobb jag trivs med, åka jorden runt, vinna massvis med pengar (hehe), träffa "the one", äga 1000 par skor, lära mig surfa, vara ägare till massvis med katter.

9 saker om dig själv:

Jag lyssnar på musik 80% av min vakna tid på dygnet, har nästan alltid för höga krav på mig själv vilket innebär att jag alltid blir besviken på min insats trots att jag gjort mitt bästa, jag är den galnaste kattmänniskan och kommer troligtvis sluta i en sunkig lägenhet tillsammans med bara massa katter istället för familj, jag älskar att lära känna nya människor, jag älskar disney-filmer, jag är väl kanske inte den mest städ-galna tjejen om man uttrycker sig så, jag kommer aldrig att tröttna på eminem, jag är galen i tatueringar, jag kan gå från jätteglad till ledsen på några sekunder.

8 sätt att vinna ditt hjärta på: 

Var dig själv, kunna prata om allting med mig, håll min hand, visa upp mig för dina vänner, få mig att skratta, ta dig tid att prata med mig och träffa mig, var spontan och ge mig komplimanger. 

7 saker du ofta grubblar på:

Framtiden, pengar, jobb, mig själv, allt jag vill göra men inte kan, skolan, allt.

6 kändisar du tycker är snygga: 

Alex Evans, Chad michael Murray, Ash stymest, Justin bieber, Kenza Zouiten, Ian somerhalder

5 saker du köpt den senaste månaden:

Mat, mat, mat, skor och mat. 

4 saker du aldrig skulle vilja göra:

Förlora någon som står mig nära, göra något jag egentligen inte vill, dö ensam, ge upp.

3 saker som får dej att le: 

Mina vänner, komplimanger och dåliga skämt.

2 gamla favoritlåtar: 

Hello - Evanescvence, It never ends - Bring me the Horizon

1 sak folk inte vet om dig: 

Jag tänker på tok för mycket.

TIME FOR A CHANGE

Dagens outfit, somrig och lite annorlunda. Jag gillar den iaf!

Har besökt tandläkaren, med det goda beskedet om att jag inte hade hål i några tänder denna gången heller. Fick däremot en tid i juni för att kolla upp några av mina tänder som inte växt ut ordentligt, och som brukar växa ut när man är 14 år. Känner mig lite halvsen.... Tog sedan bussen till biblioteket, lånade några böcker om kvinno- och mänsyner och genusegenskaper osv till mitt gymnasiearbete. Får hoppas att böckerna innehåller det jag letar efter så att jag kan bli klar med det jäkla arbetet någon gång... 
Stötte även på en gammal vän som jag inte sett på säkert ett år, som gjorde mig sällskap till bussen och nu sitter jag hemma och ska plugga inför vårt marknadsföringsprov imorgon. Känns ungefär sååååhääääär kul att missa valborg i Lund pga ett prov och en redovisning. Aja, man kan inte alltid leva livet. Vi hörs senare! 

LUNCH

Låg ute i solen en timme innan jag blev alldeles för uttråkad och gick ut på en timmes pw istället. Kom hem och åt lite sen lunch, som ni ser ovan, och nu måste jag tyvärr sätta mig och försöka få lite plugg undanstökat... Hoppas ni har haft en fin måndag och njutit av det fantastiska vädret!

STEKER

Försöker passa på att få lite färg medan solen står framme, även om jag kommer vara lika vit hela sommaren.... 

TEN THINGS

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

 

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.

 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

 

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

 

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

 

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

 

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

 

9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

 

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!