linneajosefin

LOVE ME AGAIN13 timmars välbehövlig sömn och en mindre rolig skoldag avslutades sen med 30 minuters solning med soff. Minst lika välbehövligt som nattens alla sömntimmar haha. 

I alla fall, blev lite plugg och lite lol efter skolan, men blir tidigt i säng ikväll eftersom jag ska upp 7.30 istället för 11.30 för att åka till Landskrona och ha körlektion. Håll tummarna för mig, måste verkligen göra bra ifrån mig imorgon...

 

PADDLING

Hade heldags-paddling idag som sagt, vilket var förvånansvärt kul ändå! Ca tre timmars paddlande med paus för att göra middag och vila. Är trots allt vääääldigt stolt över mig själv och Sofie som lyckades jäkligt bra för att aldrig ha paddlat förr! Fastnade några gånger tillsammans med massa av de andra bland stenar och forsar, var laaaagom rädd några gånger kan jag säga. Hade inte varit så kul att trilla i... Men, fruktansvärt skönt väder, sjukaste träningspasset för rygg och axlar, och en ganska bra dag faktiskt! Bestämde mig för att ta en powernap vid 6 och trodde jag skulle vakna efter 1-2 timmar som vanligt. Vaknar istället 4 timmar senare, så blir nog några timmars tv-tittande innan jag somnar om! Puss

STUPID GIRL

Gårdagen var ju inte den bästa om vi säger så....
Började hur bra som helst med förkrök med bästa grabbarna och sen drog vi vidare möt Laröd och Joel. Hur trevligt folk som helst och hade jättekul tills jag upptäckte att min plånbok var borta... Så gick och letade efter den hur länge som helst innan jag tappade fest-suget och Victor kom och hämtade oss. Slaggade där, donken till frukost och GTA-lirande resten av eftermiddagen.

Åh, är så arg på mig själv. Så mycket pengar åt helvete för att man inte kan ha koll på sina saker... Menmen, får ringa polisen och skånetrafiken på måndag och hoppas på att dom fått in den.

I alla fall, ska bara ta det lugnt nu och förbereda och packa lite inför imorgon då vi ska iväg och paddla med skolan. Eller ja, med idrotten så det är ju bara 6 personer från vår skola och sen tillsammans med 2 andra skolor. Kan bli rätt kul, så länge jag och sofie lyckas hålla oss i båten....

 

WHERE'S THE BOAT?

Kinamat, idoltittande och massa med kvalitetstid med min favorit igår, välbehövligt! Tog bussen till Helsingborg vid halv 12 där Victor hämtade upp mig och åkte hem till honom. Lyckades såklart däcka där istället för att ta morgontåget hem, så mamma kom och hämtade mig tidigare idag. 

Ikväll ska jag göra ett undantag från min vita månad, hehe. Gick bra med det löftet.. Men Joel har 18-års fest vilket faktiskt är ett måste. Så ska möta upp killarna i Helsingborg, dra till Krus för lite förkrök och sen vidare till Laröd! Får se om jag lyckas uppdatera med outfit och andra bilder under kvällen! 
Ha en go lördagskväll kompisar!

 

DAGENS

Min nya tröja från bikbok, nya leo-byxor och airforce.

Har nog aldrig skrattat så mycket i skolan som jag har gjort idag, galet! Har en väldigt speciell klass.. Och en väldigt speciell tjej i min parallellklass som också bidragit till en del skratt idag.

Ska ta något att äta nu sen åker jag in till Landskrona till min favvis, puss på er!

 

22:35

Blev lite mer pluggande ute i solen innan jag och mamma övningskörde lite. Äh, vill inte säga att jag gör några framsteg direkt... Aja, tröstat mig med att spela LoL resten av kvällen men självklart så ska sista gamet för dagen gå åt helvete. Happ! 
Fredag imorgon, sååå skönt! Mindre skönt att börja skolan klockan 8 men ska nog träffa min favvis senare så ska väl inte deppa allt för mycket! :D

DON'T WASTE YOUR TIME

Har tydligen spanska-prövning redan i november så kände att det var dags att öppna spanskaboken nu. Redan pluggat mer än vad jag gjorde under hela förra kursen, LOL. Hade bokat spinningpass till ikväll men eftersom jag knappt kan gå efter mitt pass i tisdags så skippar jag det! Får träna lite här hemma istället (eller äta godis).

Gör vad du kan, där du är, med det du har.

TATTOO

Vilket fruktansvärt sug jag har fått efter att tatuera mig igen!! 
Har ju planerat väldigt många som jag vill eller har velat göra, men vissa känns inte lämpliga än och sen tvekar jag angående någon.
Var helt hundra på att jag skulle ha en drömfångare någonstans, med mina föräldrars personnummer i, just för att jag vill ha det som symbolen står för. Men efter hand som det har blivit så mainstream har jag tröttnat på att se den överallt så blir osäker på om jag vill ha det på min kropp i 80 år till då... Samtidigt som den står för precis vad jag vill tatuera. Så kollar runder efter liknande symboler men hittar bara massa annat jag också vill ha.
Tvekar så mycket, men känner att snart blir det dags att måla lite mer konst på kroppen ändå!