linneajosefin

FRÅN ROSA TILL LILA

Började dagen med körlektion, gick hur bra som helst! Bytte lärare idag, och alltså... vilken king ?! Han spelar tydligen LOL precis som mig, så vi snackade om det hela lektionen. Han var så sjukt chill, så man inte alls var nervös över att köra.. "Köpte ezreal fast han såg ut som en jävla fag", "Lux-fittan", äh dog alltså. Kom i en situation i trafiken där han jämförde med gamet, med wards, junglare och mid. Rätt skönt att kunna dra såna jämförelser, nu kanske mina päron tycker mer om att jag spelar så mycket eftersom jag fick en helt annan förståelse för vad han menade. 

I alla fall, åkte sedan och åt med Soff och Rebbe innan vi drog till skolan för sådär... NOLL lektioner. Satt bara av tiden på svenskan för att få reda på betygen från provet vi hade för 1-2 veckor sedan. Och sa ju att det kändes ganska bra, fick nämligen A!! Hur glad som helst! 

Drog sedan hem till Victor där vi färgade mitt hår. HAHAHAHAHAHAH no comment. Alltså, det rosa försvann inte? Fast vi blekte som bara den... Och sen blev det lila av silverschampoo :') Vill dö eller vad?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas