linneajosefin

16:51

Lyckades på något sätt försova mig imorse men drog ändå till redovisnings-lektionen som vi hade sen. Kanske något av de sämsta besluten jag tagit, fruktansvärt onödigt eftersom att vi gör absolut ingenting på de lektionerna då läraren varken kan förklara någonting eller lära ut någonting. 
Fick i alla fall sluta 1,5 timme tidigare så det var skönt, måste bara se en dokumentär om redovisning ikväll.. Skoj.

TAKE ME AWAY

Eftersom att mamma skulle på yoga-dag på gymmet i tre timmar beslöt jag mig för att följa med och gymma lite också. Tränade lite allt möjligt i ungefär en timme innan jag var alldeles svimfärdig (eftersom att jag blir trött av att lyfta typ 2 kg nu...) så gick och la mig i massagestolen... i 30 minuter.... 
Tog en dusch och gav mig sen ut på en pw och gick vilse i Helsingborg, goodjob, men kom precis lagom tillbaka tills mamma var klar.
Så har mest suttit och gråtit över att euw-servern legat nere och även läst lite spanska under kvällen. Och käkat äpplepaj med vaniljsås, eller vaniljsås med äpplepaj stämmer kanske mer. Får passa på nu innan jag ska gå all in på nyttigheten - LOL. Ni förstod nog också ironin i det gissar jag? Menmen, värt ett försök i alla fall...

WORKHARD

Varför gymma när man kan ligga i världens skönaste massagestol istället?

LAY ME DOWN

Blev hemmakväll igår med film, pizza och massa godis eftersom att alla mina vänner festade. Kom inte i säng förrän efter 3 ändå, eftersom jag satt och kollade lite streams och sånt. 

Kom nyss in från en timmes pw i det sköna vädret så håller på att starta ett game innan jag började fixa mig lite smått. Blir middag hemma hos min moster ikväll med la familia, mys!

BRAINS OUT

Glömde förresten berätta att polisen hade fått in min plånbok!! SO HAPPY! Firar med en oldie-bild, lol.

FRÅN ROSA TILL LILA

Började dagen med körlektion, gick hur bra som helst! Bytte lärare idag, och alltså... vilken king ?! Han spelar tydligen LOL precis som mig, så vi snackade om det hela lektionen. Han var så sjukt chill, så man inte alls var nervös över att köra.. "Köpte ezreal fast han såg ut som en jävla fag", "Lux-fittan", äh dog alltså. Kom i en situation i trafiken där han jämförde med gamet, med wards, junglare och mid. Rätt skönt att kunna dra såna jämförelser, nu kanske mina päron tycker mer om att jag spelar så mycket eftersom jag fick en helt annan förståelse för vad han menade. 

I alla fall, åkte sedan och åt med Soff och Rebbe innan vi drog till skolan för sådär... NOLL lektioner. Satt bara av tiden på svenskan för att få reda på betygen från provet vi hade för 1-2 veckor sedan. Och sa ju att det kändes ganska bra, fick nämligen A!! Hur glad som helst! 

Drog sedan hem till Victor där vi färgade mitt hår. HAHAHAHAHAHAH no comment. Alltså, det rosa försvann inte? Fast vi blekte som bara den... Och sen blev det lila av silverschampoo :') Vill dö eller vad?