linneajosefin

KUNG

Med detta goa meddelande från min lärare kan jag glatt berätta för er att jag klarade del 2 av 4 av min prövning. Belöning i solariet nu sen lite ärende och kanske ett snabbt gympass. Hörs!

CHALLENGER

Gladast tjej i världen. Äkta fan-girl som suttit och stöttat Dennis i hans promo, FUCKING KING CHALLENGER. Lol, haft en ganska händelserik konversation med alla hans tittare. Haters och fans. Säger tack och godnatt nu, upp om 4 timmar YOLO.

ONSDAG

Känns rätt meningslöst att dra till prövningen imorgon, kommer aldrig klara det. Om jag mot all förmodan skulle det, ska jag belöna mig med 2 liter glass på kvällen, jupp!

Har pluggat lite, packat lite (vad har man egentligen med sig på en weekend??), spelat lite, BESTÄLLT SKOR och sutter nu och kollar på dennis stream för han är i promo till challenger. IM SO PROUD OF YOU! (bäst för dig att du fortfarande läser min blogg) Ja, det var väl allt. Håll tummarna för mig imorgon, puss!

JAAAAAAAA

STUDENTMÖSSA BESTÄLLD!! 

Känns lite riskabelt heheh, men klart jag ska klara av mitt sista och tredje år! HUR TAGGADE??
Är nog den enda som inte börjat kolla efter balklänning än hehe, kanske dags att göra det också... NICE SHIT BRO 

BESTÄM DIG

Körlektionen gick väl helt okej, gjorde väl några såna typiska missar på moment jag redan fått godkänt på och sådär. Klassiker ju.... När vi kommer tillbaka till skolan säger min lärare "Men Linnea, så som du körde på vägen tillbaka, varför kör du inte så alltid? det är SÅ du ska köra!".

Känns bra att veta att jag KAN göra, vilket jag egentligen vet, men så frustrerande att jag slarvar. Påbörjade i alla fall lite motorväg idag så ska väl inte ha allt för långt kvar till mitt körkort. Hoppas jag. 

Därefter ett jättesnabbt ben-pass på gymmet och ska nu plugga spanska hela kvällen (eller?). Prövning klockan 10 imorgon bitti, oj vad taggad jag är!

ROSA UGGS

Åh, hur JAG är inte dessa?? Lockar nästan ännu mer än de leopardmönstrade... 

OM DU VILL VARA MED MIG

Blev en lugn kväll igår med film och några games för mycket. Jäkla tur jag inte begav mig till gymmet eftersom att tågen, precis som vi gissat, ställdes in och började gå först för 20 minuter sedan igen.
Vaknade av basen av simons musik imorse, alltid ett roligt sätt att vakna på, right? Nä, men klockan var nog halv 12 så det gjorde väl inte allt för mycket. Ska slänga i mig lite frukost, klä på mig och åka till körlektionen. Hörs!

 

MAKES ME FEEL ALIVE

Å herre, sov 12 timmar inatt, galet skönt! 
Har bara tagit det megalugnt hela dagen, skulle egentligen dra mig till gymmet men eftersom all tågtrafiken troligtvis kommer ställas in senare är det inte jättekul att sitta fast inne i Helsingborg och inte kunna ta mig hem. Väldigt drygt faktiskt när jag väl har tid och lust att träna... Får hoppa lite rundor här hemma istället och förbränna lite.

Ska plugga lite spanska, deppa över att mitt internet är jäääätttelångsamt idag (kanske pga stormen som pajar??), lira massa och sen kommer troligtvis simon hit ikväll också. Ha det bra godingar!!