linneajosefin

TEN THINGS

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

 

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.

 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

 

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

 

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

 

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

 

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

 

9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

 

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!

- Inte jag som skrivit texten men gud vad tänkvärd.

NYÅRSKLÄNNING

Inatt har jag sovit 6 timmar och mått prima hela dagen. Blev lite snabb cardio på gymmet och sen hem och städa huset. Need money bro... Har precis klickat hem två nyårsklänningar också, så får hoppas på att någon av dom sitter bra på. Orkar egentligen inte massa klabb med att beställa och skicka tillbaks men lär aldrig hitta någon jag vill ha i butik så var lika bra såhär!

Ikväll ska jag bara vara hemma och kränga godis och mysa med mamma. Är ensamma hemma i 2 veckor nu eftersom att tobbe åkte till USA igår. Inte alls avis eller så?

SUMMERTIME SADNESS

Världens jobbigaste skoldag då min kropp och hjärna totalstrejkat efter 3-4 timmar sömn i 4 nätter i rad. Har dessutom känts som fredag vilket gör det ännu jobbigare att veta att klockan återigen ringer klockan 6 imorgon bitti. 
Tog en 3 timmars tupplur när jag kom hem, herregud vad skönt. Lär inte somna så lätt ikväll men har åtminstone tagit igen lite av min missade sömn nu.

Ska plugga teori och sen däcka framför film. Puss 

MOVE

Hej godingar!

Fruktansvärt trött, sover inte alls mycket om nätterna vilket verkligen tar på krafterna. Man tycker ju att jag borde somna lättare när jag inte sovit så mycket natten innan, men icke.
Hade en lektion idag och sen... wait for it...... åkte jag till gymmet. Och tränade. WTF hände där? Men körde lite intervaller på löpbandet och sen några magövningar. Lite halvstolt över mig själv, men detta är ju i allra senaste laget att börja träna för att komma i en nyårsklänning, heheh. 

THIS IS LOVE

Har såklart åkt på en jäkla förkylning igen. IGEN. Skönt att man hann vara frisk i två veckor i alla fall.. 
Somnade inte förrän närmre 5 inatt, helt galet. Förstår inte hur jag ska klara att gå upp klockan 6 resten av veckan.. Men hade 2 timmars skola och sen stack jag och Sofie vidare till stan och sen till vaccinationbyrån för att ta min andra spruta.

Åkte sedan hem och grät för att min dator inte ville samarbeta, klarade ett datorprov, grät lite mer och sen fixade jag datorn (Mats fixade datorn över telefon, hjälte). Ska hoppa in i duschen nu och sen bädda ner mig i sängen framför Paradise Hotel. Puss 

LUSSEBULLAR

Årets första lussebullar, sååå gott! 

Har annars bara fortsatt att städa idag och har även möblerat om, äntligen. Har pratat om det i flera månader men har aldrig orkat städa tillräckligt för att kunna flytta runt på möblerna. Blev egentligen fulare än innan, men med mer yta så att jag får plats med en byrå. Så det får väl vara värt det....