linneajosefin

LAST DAY

Sista dagen på året och jag vaknar upp som en prinsessa. Har en så himla bra känsla om denna dagen, kommer antagligen bli det bästa nyår trots att det inte blir någon storfest för oss. Blir middag hemma hos JO med de bästa vännerna och vi blir troligtvis kvar där hela kvällen eller eventuellt utgång i Helsingborg. Men det verkar inte så aktuellt just nu...

Har precis varit uppe och handlat lite gott till ikväll så nu ska jag ta och fixa mig och sedan åka in till Landskrona och därefter vidare till Asmundtorp. Uppdaterar senare med lite goa bilder kanske! 

Annars, Gott nytt år fina vänner!

 

FEEL NO EMOTIONS


Lägga mig tidigt och gå upp tidigt, var det va? Inte riktigt, låg och glodde i taket till efter klockan 5 inatt vilket resulterade i att jag inte gick upp när jag hade tänkt. Har i alla fall träffat min favvis idag och färgat min utväxt, sådär lagom chansning dagen innan nyår men #yolo. Men blev hur bra som helst, som vanligt! 

Imorgon - NYÅÅÅÅR. Åh, kommer antagligen bli en helt galet bra kväll med mina goa vänner! Berättar mer imorgon och ska försöka klura på några nyårslöften också. ;) 

DON'T SAY WHAT YOU NOT MEAN

Somnar gott inatt efter en go pratstund med min favvis som alltid får mig på bra humör trots att hon rör runt massa i huvudet på mig. Upp lite tidigare imorgon för att åka till Landskrona och träffa min favvo och även få min utväxt färgad, wäää.

JAG KAN INTE FÅNGA DIG FÖR JAG VET ATT HELA STADEN VILL HA DIG


Har varken powerwalkat eller skrivit mer än en mening på skolarbetet idag. Och kollade precis på klockan och insåg att den var 3-4 timmar mer än vad jag trodde... Bra där. Så blir nog inte mycket vettigt gjort idag heller hehhe. 
Har istället slösat tid på att sminka mig för att se om min ögonskugga var tillräckligt glittrig för att ha på nyår. Och då måste man ju sminka hela ansiktet istället för att bara testa ögonskuggan.... och så har jag dansat. Har varit mega danssugen de senaste dagarna, vilket är vääääldigt weird då jag HATAR att dansa. Aja, taggad till nyår gissar jag!

I GIVE YOU ALL OF ME


Fastnade framför film halva natten vilket resulterade i att jag sov bort halva denna dagen också. Fick åtminstone städat rummet igår och skrev en mening på skolarbetet. Happ, gick ju bra... Måste göra den ikväll!! 
Ska ta och göra lite frukost nu och sen försöka ut på en pw innan jag sätter mig med skolarbetet. Puss 

THIS BOY

Låg kvar i sängen till klockan 3 på eftermiddagen, snacka om aktiv brud. "Detta lov ska jag bara plugga och träna". Ja jo, kanske lite för höga förväntningar på mig själv.
Har i alla fall precis börjat städa mitt rum, som nästan är ohygieniskt stökigt. Så kommer kännas jäkligt bra sen när det är gjort. Ska städa huset senare ikväll också och försöka sätta mig med någon skoluppgift. Halva lovet har ju faktiskt nästan gått, fast det känns som 2-3 dagar. Vi hörs senare! 

TO GOOD TO BE TRUE

En bra kväll med ett väldigt trevligt sällskap över snap. Ska ta och lägga mig nu för att orka städa och göra lite nytta imorgon. Godnatt på er!

I DONT TRUST WORDS

Mamma och jag har varit riktiga krigare idag. Åkte nämligen ner till Malmö för att trängas på emporia tillsammans med alla andra i skåne. Sjukaste, det var kö UTANFÖR hollisteraffären. För att få komma in.... På något sätt lyckades jag att komma hem nästan tomhänt, köpte en BH och en mössa för orkade inte gå in i någon affär överhuvudtaget. Aja, skönt att komma hem nu i alla fall!

 

INSIDE THE MOUNTAINS


Sitter äntligen hemma i mitt rum efter allt julfirande och festande. Har varit två superdagar och en helt okej utgång igår. Denna dagen har spenderats i soffan hemma hos pappa framför trassel och Harry Potter. Behövde en riktig återhämtnings-dag. Imorgon blir det Malmö med mamma, göttigt.