linneajosefin

LÖRDAG

Upp tidigt imorse för att åka till Heden och kolla på tågarps fotbollsmatch som dom såklart vann. Duktiga pojkar! Sitter just nu på knutan med Ada och äter världens bästa frukost!

NO GUNS ALLOWED

Haft en fin vän som gjort min kväll lite bättre åtminstone + en bra film på tv. Trots allt bara några timmars skola imorgon innan helgen börjar. 
Blir en stressig dag imorgon, slutar skolan 5, så hinner bara precis hem och byta om och slänga på lite smink innan jag åker till Tågarp för krök, kommer nog bli en jävligt go kväll känner jag! Lördag blir förmodligen utgång med min bästa och med grabbarna, fint! Så har även denna helgen något bra att se framemot. Det är väl lite så jag får börja tänka nu, klara av skolan under vardagarna och faktiskt göra mitt bästa, för sen vet jag att mina fina vänner får mig må bättre under helgen igen. Och snart höstlov ju..... Nästan i alla fall.

MY ONE AND ONLY LOVE

Hej på er!
Kick offen var väl helt okej, intressant att höra de ungdomar som hade sitt uf företag förra året och få lite tips av dom, men vi sov allihopa under sista timmen haha.

Ligger just nu i sängen och bara deppar. Hatar att skolan börjat, saknar sommaren så himla mycket. Bara kunna göra spontana och roliga saker hela tiden. Åka härifrån när jag ville och inte behöva oroa mig för hur jag skulle komma hem. Nu sitter jag istället instängd på rummet på kvällarna, sorgligt men sant, eftersom det inte finns någon möjlighet att bara åka iväg och sova hos någon så jag slapp vara i detta huset.. Känns som att allt är hemskt nu, hatar att bo här, det enda bra här är min fina bebis, jag är definitivt stenpank och jag bor mitt ute i ingenstans. Och på det så har dessutom skolan börjat....

GIRLS LIKE CARS AND MONEY

KÖÖÖRKORT! 

nä skämt, men ser framemot dagen då jag kan skriva så och verkligen mena det... 
Skoldagen gick så klart snabbare än snabbast, hade en kort liten genomgång på 40 minuter och sen var det tack och hej! Åkte hem för att nästan direkt åka till Landskrona för att hämta Tobbe. Har ju kört motorväg förr, men nu körde jag från Helsingborg till Landskrona under rusningstrafiken, damn. Gick ju bra så klart, men hade nog aldrig klarat det utan mamma som sitter bredvid och säger åt mig vad jag ska göra hela tiden.

Äta hamburgare nu och sen halvtagga inför UF-kick off imorgon!

SILVER IV

Ligger och myser i sängen framför dirty dancing och lite LOL-tittande. Lyckades hamna i silver 4 efter lite tur hehe. Har endast en timmes lektion imorgon, så känns inte allt för hemskt att börja 2 och sluta 3 faktiskt! Ska se klart filmen nu, godnatt!

TRÄNING

Lagom kämpigt biceps/rygg pass trots att jag knappt gör några övningar alls... Men hellre börja lugnt och komma in i det än att bryta ner mig första träningen...